Kinds of Blue Vol.1

grmnt

Süper Üye
13 Ocak 2011
290
767
Ankara
1372727761j.jpg

English | CBR | 84 pages | 145.75 MB

What does depression look like? What does depression feel like? When you're stuck in the middle of it, is there anything that actually helps?In this collection of short, original comics, 14 young Australians chronicle their close encounters and experiences with depression, capturing snapshots of what depression is like in order to illuminate what is often unexpressed and help fellow sufferers know they are not alone.

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,370
39,679
İstanbul
Depresyonla ilgili bu kadar çok öykü okumak bizi de depresyona sokmasın, sevgili grmnt?

Gerçi zaten kronik bir depresyon hali içerisindeyiz galiba. Ben büyükbeyaz'ın yanına gideceğim. Kazlarla, tavşanlarla uğraşacağım... Bu kitabı da ancak orada okurum :)

Kitap için teşekkür ediyorum.

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
798
8,137
istanbul
Depresyonla ilgili bu kadar çok öykü okumak bizi de depresyona sokmasın, sevgili grmnt?

Gerçi zaten kronik bir depresyon hali içerisindeyiz galiba. Ben büyükbeyaz'ın yanına gideceğim. Kazlarla, tavşanlarla uğraşacağım... Bu kitabı da ancak orada okurum :)

Kitap için teşekkür ediyorum.

abi eni de al noolur. öyle bir yerde kafamı dinlemeye nasıl ihtiyacım var anlatamam. :'(