Kıbleyi Gösteren Kredi Kartı

Kadri Balta

Aktif Üye
27 Mar 2012
404
2,208
Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir banka, üzerine pusula entegre edilmiş kredi kartı çıkarttı. Kart sahibinin bu yolla dünyanın neresinde olursa olsun kıbleyi bularak namazını kılabileceği belirtildi.

121011karthlarge.jpg

alasur

Aktif Üye
7 Haz 2011
329
160
Kredi kartları bir kere sahibinin işine yarasın bari :)

paylaşım için teşekkürler

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,210
2,343
LÜLEBURGAZ
kıbleyi gösteren kredi kartı ha vayy bee... harbiden çok uyanık bunlar... cennetten gayrı menkul satan bankalar var mı acaba... bu arada kredi kartları konusundaki düşünceme gelince ben 6 yıldır kullanıyorum, çok memnunum, çok işime yarıyor ve inanın kendi adıma kredi kartsız bir hayat düşünemiyorum... sanırım kullanmasını biliyorum... atalarımız ne demiş, alışık olmayan dötte don durmazmış"... ne olur ne olmaz ortalık yerde düşüverir insanı rezil eder... ya bişeye alışık olacaksın ya da kullanmasını bileceksin... ama en önemlisi ayağını yorganına göre uzatacaksın veya ayağına göre yorgan sereceksin... :)

lenard

Onursal Üye
29 Haz 2009
388
2,353
Polisler tutuklamaya geldiklerinde nereye kaçacağımızı gösteren kredi kartı daha makbul geçerdi (Matrix misali)

hadramut

Aktif Üye
19 Eyl 2009
426
1,037
peh

bugüne kadar okuduklarımdan öğrendiğim kadarı ile
kredi kartları kıbleyi(kıble benim inancımda mekke yi ve kabeyi
ifade eder.sözlerim bu düzlem üzeredir)göstermez.göstermesi muhtemel
bir yer var oda waşington olmalı.kapitalızmin mabedi orasıdır .(ben böyle
biliyorum.yanlış var ise düzeltilebilir).(ikinci parantez kusura bakılmaya.ihtiyarlık işte parantezler olmadan meramımızı anlatamıyoruz.kapıtalizmin mabetleri artık cogaldı.ama meşhur oldugu için öyle söyledim.)
kıble değiştirenler kredi kartlarını da omuzlarına yüklenip gitsinler.
(bir parantez daha ..öfkeli gibi oldu.başka türlü de meramımı anlatamadım.)

atilkurt

Onursal Üye
4 Ocak 2010
338
1,454
pusula kıbleyi göstermez, ok kuzeyi gösterdiği için güneyi doğuyu batıyı ayırt edebilirsiniz. bulunduğunuz konuma göre kıble'nin yeri değişecektir.