Sevgili Hikmet'in Avrupa baskısı için hazırladığı kapak üstte... "KARABALA" KAPAK AVRUPA BASKISI 1. ALBÜM "BASKIN"

Bu da "KARABALA" NIN AVRUPA BASKISI İÇİN YENİ KAPAK ESKİZLERİ. 1. ALBÜM "BASKIN"
Değerli dostlar, çizgi roman için bir sürü ilki gerçekleştiren Çizgi Diyarı aynı zamanda yepyeni bir kahramanın da doğuşuna öncülük etmişti hatırlarsınız!..
Sevgili çizgi roman sanatçısı ve ustası Hikmet YAMANSAVAŞÇILAR bir toplantımızda bizlere söz verdiği üzere "KARABALA" adında bir çizgi roman kahramanı yarattı...
Şu ana kadar muhteşem çizgiler eşliğinde bu yeni kahramanın üç albümü hazırlandı ve piyasaya sürüldü, şimdi 4. albüm de yolda!..
Ben de artık zamanı geldi diye sevgili Hikmet YAMANSAVAŞÇILAR'a "Çizgi Roman Sanatçıları" başlığımız altında özel bir sayfa açtım.
Daha önce forumumuzda açılan tüm sohbetleri bu başlık altına taşımaya çalıştım. Atladıklarım varsa onları da sonra ekleriz.
Bugün bu konuyu açmamın özel sebebi ise Karabala'nın Avrupa serüveninin başlamış olması.
İlk kez sanırım bir Türk çizerinin yarattığı kahraman kendi adı ile Türkiye dışında ülkelerde yayınlanacak.
Sevgili Hikmet'e ve KARABALA'ya bu güzel ve keyifli süreçte başarılar diliyorum.