KARABALA 2. Kitap (Parçalanmış Yurtlar ve Delicesine Takip)

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,629
24,837
Birde baskı ne zaman bitecek dağıtıma ne zaman verilecek acaba yanıt verebilirseniz seviniriz.

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,005
21,099
Gaziantep
İmzalı iki takım almak istiyorum. Satış işi netleştiğinde haber verirseniz çok memnun olurum.

ODA KİTAP'ta
Karabala
Parçalanmış Yurtlar ve Delicesine Takip
Hikmet Yamansavaşçılar
Gezegen Yayınları
32,00 TL
Ön Sipariş: 14-04-2017

Facebook'ta "KARABALA EFSANESİ" ile irtibat kurdum, 2. Ciltten bir karton kapak, bir adette sert kapak, 1. ciltten 1 adet sertkapak istedim (imzalı). Sanırım bugün Sayın Hikmet Yamansavaşçılar kargoya verir. Cumartesi telefon görüşmemizde, kitapları dağıtıma verdiğini söyledi.

Motion

Kıdemli Üye
31 Mar 2013
609
3,359
vjRdaz.jpg

Son düzenleme:

hggurak

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
8 May 2015
1,137
8,349
İstanbul
Merhabalar Sevgili Diyardaşlar,
Birkaç gündür yoğunluk sebebiyle foruma giremediğimden yazılan kimi mesajları görmemişim. Bu yüzden, geciken yanıt için dostlardan özür dilerim.
Şu an her ne kadar "Arkabahçe", "Büyülü Dükkan" ve "OdaTv Kitap"a sınırlı sayıda albüm teslim edildiyse de asıl dağıtım profesyonel bir dağıtım şirketine verilmiş durumda.
Hikmet üstattan aldığım bilgiye göre, dağıtım şirketi yurt sathında dağıtım işlemlerini gerçekleştirdikten sonra, kendisi forumumuz üzerinden de "imzalı albüm" taleplerini yanıtlayacak (en azından benim aldığım bilgi bu yönde).
Ancak şu an için (dağıtım şirketiyle bir problem yaşamamak adına) kendisi de beklemede...
(Not: Bunca yoğun bir emekten sonra dağıtım aşamasındaki problemlerin üstadı ziyadesiyle üzdüğünü de not olarak düşeyim.)
İlgi gösteren dostlara Hikmet üstat adına teşekkürlerimle...

sentooki

Yeni Üye
25 Ara 2016
79
269
Özenli bir çalışma. Çizgilerin bir önceki kitaba göre daha temiz, akıcı ve göze hoş gelmekte olduğu izlenimi uyandırdı. Yolu ve bahtı açık olsun. Satın almak ve destek olmak gerek.