Kara Murat Paylaşımında Bulunacak Dostlara Bilgilendirme

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,342
1,769
Yaptığın paylaşımlar için çok teşekkür ederim sevgili Subzero.Paylaşımlarını önceden haber vermen de sadece senin paylaşımcı ruhunun delili.

Ancak asıl iş paylaşımlar bittikten sonra başlayacak.

Bütün serilerin gözden geçirilmesi aşamasına geçilecek.Daha sonra taramaların kalitesinin artırılması aşaması başlayacak.Belki de tek bir seri bir kaç deli tarafından ve aynı şekilde taranıp okuyuculara sunulacak.

Ki başladı bile.

Sevgili Mehmet Ali Zagor serisini yeniden elden geçiriyor.

Biz çizgi roman tutkunları da sanal camın önünde olmaya devam!

Bütün çizgi roman severlere selam,sevgi ve saygılarımı sunarım.

salkım

Kıdemli Üye
24 Kas 2010
89
97
Söylediklerin güzel bir hayal dostum. Mehmet Ali dostumuz gibi bu işe gönül vermiş kişi sayısı Türkiye sınırları içinde 50'yi geçmez. Onları yıldırmasak, bugünü korumak açısından kafi.

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,342
1,769
Sevgili salkım,

Bu çizgi roman bir hastalıktır.Paylaşımcılık başka bir hastalık.Ben de başka forumlarda bilgi paylaşıyorum.Kendi kendime kaç defa söz verdim."Bu son!" diye.Güya bu bayramdan itibaren kapatacaktım klavyeyi.De aynı gün o tarih de mazi oldu.Dayanamadım yine forumlarda bilgi paylaştım.Ancak siyasal içerikli paylaşımlar!Bu forumda gitmez.

İnsanlarla ne olursa olsun bir şeyleri paylaşmak isteyen insanları tankla topla durduramazsınız.Ancak belirttiğiniz gibi paylaşımcı insanları kadir kıymet bilmemezlik yıldırıyor.Katıldığım bir kaç forumdan üst üste hep anlayışssız insanlarla karşılaşınca ayrılmak zorunda kalmıştım.

Ancak dünya dönüyor.