juliensorel
Yeni Üye
- 11 Şub 2010
- 109
- 3,689
Sevgili İskenderunlu, vallahi aklımı okudunuz. En büyük hayalim Jeriko'yu renklendirmek. Ama Jeriko'yu renklendirirken chatgpt kullanmak istemiyorum. Malum Büyülü Rüzgar serisini comfyui ile renklendiriyorum. Amacım comfyui ile Jeriko'yu renklendirmek. Ama lora eğitimi uzun ve meşakkatli bir iş. Büyülü Rüzgar serisinde tabiri amiyaneyle kusursuza eriştiğimde ilk işim Jeriko'ya atlamak olacak inşallah. Zaten benim için Kaptan Swing bir çekirdek inanın. Bir kitabı bazen 1 saate varmadan bitirebiliyorum. Ama Jeriko tıpkı Büyülü Rüzgar gibi. Elimde done yok. Yani eğer renklendirirsem dünyada galiba ilk ben renklendirmiş olacağım. Çünkü renklisini bulamadım hiçbir yerde. Eğer renklisini bulan ya da herhangi bir sitede rastlayan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.Büyülü Rüzgar'da yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. Jeriko'nun bende gerçekten anısı vardır. Eskiden malum gazetecilerde satılırdı çizgi romanlar. Çocukluğumda gazete bayisinden satın aldığım ilk çizgi roman Jeriko olmuştu. Kapak resmini her gördüğümde o güne giderim. Benim nazarımda Jeriko kusursuz bir renklendirme olmalı. Acele etmeyelim. İnşallah bir sonraki projem Jeriko olacak.Çok teşekkürler.
Kaptan Swing maceraları çok fazla olduğu için renkli şekilde seriyi tamamlamak çok uzun zaman alabilir.
Keşke onun yerine Jeriko maceralaını renklendirseniz şeklinde sesli düşündüm
Kolaylıklar dilerim değerli arkadaşım.
Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim Sn. @juliensorel. Boş zamanım da Jeriko'nun 5 ve 6. sayısını renklendirmiştim. 5. sayıyı ekliyorum. Bunun boyutu az ama nedense 6. sayının boyutu 625 mb oldu. o yüzden onu ekleyemedim. Fikir vermek açısından 5. sayıyı ekledim. Saygı ve selam ile ...Sevgili İskenderunlu, vallahi aklımı okudunuz. En büyük hayalim Jeriko'yu renklendirmek. Ama Jeriko'yu renklendirirken chatgpt kullanmak istemiyorum. Malum Büyülü Rüzgar serisini comfyui ile renklendiriyorum. Amacım comfyui ile Jeriko'yu renklendirmek. Ama lora eğitimi uzun ve meşakkatli bir iş. Büyülü Rüzgar serisinde tabiri amiyaneyle kusursuza eriştiğimde ilk işim Jeriko'ya atlamak olacak inşallah. Zaten benim için Kaptan Swing bir çekirdek inanın. Bir kitabı bazen 1 saate varmadan bitirebiliyorum. Ama Jeriko tıpkı Büyülü Rüzgar gibi. Elimde done yok. Yani eğer renklendirirsem dünyada galiba ilk ben renklendirmiş olacağım. Çünkü renklisini bulamadım hiçbir yerde. Eğer renklisini bulan ya da herhangi bir sitede rastlayan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.Büyülü Rüzgar'da yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum. Jeriko'nun bende gerçekten anısı vardır. Eskiden malum gazetecilerde satılırdı çizgi romanlar. Çocukluğumda gazete bayisinden satın aldığım ilk çizgi roman Jeriko olmuştu. Kapak resmini her gördüğümde o güne giderim. Benim nazarımda Jeriko kusursuz bir renklendirme olmalı. Acele etmeyelim. İnşallah bir sonraki projem Jeriko olacak.
Sevgili mamuher, sizin renklendirmeniz chatgpt ile yapılmış. Ben comfui ile renklendirme yapmak istiyorum. Çünkü bu renklendirmede çizerin çizgileri değişiyor. Benim hoşlanmadığım bir şey. Çünkü amaç sadece renklendirmek yeniden yorumlamak ya da yeniden çizmek değil. Ama yine de emeklerinize sağlık. Güzel bir çalışma olmuş.Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim Sn. @juliensorel. Boş zamanım da Jeriko'nun 5 ve 6. sayısını renklendirmiştim. 5. sayıyı ekliyorum. Bunun boyutu az ama nedense 6. sayının boyutu 625 mb oldu. o yüzden onu ekleyemedim. Fikir vermek açısından 5. sayıyı ekledim. Saygı ve selam ile ...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.