Kaptan swing alpagut-ürer orjinal seri no:52 kıyımcı salter

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
30,863
Mersin
Kaptan swinge devam, hemde orjinal ilk kapagıyla begenilerinize sunulmuştur,
Büyükbeyaz kardeşime tarama ve düzenlemedeki yardımları için teşekkür eder, her paylaşımımım daha iyi olacagı ümit eder, eleştirilerinizi bana, begenilerinizi dostlarınıza söylemeniz dileğiyle iyi akşamlar dilerim ( vay be ne cümle kurmuşum :Z)
tarama0000fnf.jpg

tarama0001002.

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,894
Hocam, ne eleştirisi
emek verip paylaşmışsınız,
Büyük Beyaz ile güç birliği yapmışınız
daha ne isterim
bir de orijinal kapak.
Buna ancak teşekkür edilir.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
3,009
25,064
Kıbrıs
İlkhan Tok dostumun paylaştığı eski tarihli bazı Swing'lerde bir özellik
farkettim:Bu sayı gibi İlhami Alpagut orijinal 52.sayıyı Türkiye'de 52.
fasikülde yayınlamış.Maalesef bu güzel uygulama devam etmemiş.415
fasikül yayınlanmış.64-48-32 sayfa.Ortalama 40 sayfa desek:40x
415=16600 sayfa.Bu sayfa adedi ancak orijinal 170'li sayılara kadar
gelebilmiş.170x64=10880 sayfa.Yani yaklaşık 6000 sayfa tekrar
var.
Neyse rakamlarla kafa karıştırmadan İlkhan dostuma bu güzel
paylaşımı için teşekkür edeyim...

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,182
38,070
İstanbul
Sevgili İlkhan, bir önceki taramaya göre daha iyi olmuş. Eminim bir sonraki taraman da bundan daha iyi olacak. Ellerine sağlık.

Önceki taramanda da söylemiştim; yine söyleyeceğim; harcadığın emeğin tam karşılığını bulması için lütfen 300 dpi'dan düşük tarama yapma. Yine de sen bilirsin, ne diyeyim. Bir daha söylemeyeceğim. :)

Bu bir yana paylaşma arzun, çizgi romana katkı sağlama arzun her türlü takdiri hak ediyor. Teşekkür ederim.

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
30,863
Mersin
Sevgili İlkhan, bir önceki taramaya göre daha iyi olmuş. Eminim bir sonraki taraman da bundan daha iyi olacak. Ellerine sağlık.

Önceki taramanda da söylemiştim; yine söyleyeceğim; harcadığın emeğin tam karşılığını bulması için lütfen 300 dpi'dan düşük tarama yapma. Yine de sen bilirsin, ne diyeyim. Bir daha söylemeyeceğim. :)

Bu bir yana paylaşma arzun, çizgi romana katkı sağlama arzun her türlü takdiri hak ediyor. Teşekkür ederim.

sevgili yöneticim direnç11
takdirlerin için teşekkür ederim ama inan 300dpi de tarıyorum aynı eleştiriyi büyükbeyazda yapmıştı, bir dahakine biraz daha yükselteyim bakalım

okan1964

Onursal Üye
27 Ağu 2012
688
946
ilkhan tok arkadaşım ,sen bu swing işinde çok inat ettin , iyi de işler yapıyorsun . Emeği geçen diğer arkadaşları da unutmamak lazım.

Tarayıcını bilmiyorum ama sadece 300 dpi tarama yeterli değil gibi sanki bir de line dpi ayarları var onun da 175 civarı olması gerekir . Daha net tarama sağlıyor . Üstadlar bu konuda yardımcı olurlar umarım , çok daha güzel taramalarla foruma renk katmaya devam edersin

kolay gelsin,,,,

12 Şub 2010
15,002
548,289
Üstadlar dpi muhabettini yapsınlar, fayda var

Her şey daha kaliteli paylaşımlar, her şey Diyar için, birbirimiz için

Benim kafadaki soru başka

Swing - Tom Braks rekabeti nereye varacak acaba:D

İlkhan Tok dostumuz 'un azmi Swing'e kanat takmış gibi

izlemeye devam..

savok

Admin
30 Eki 2009
20,029
86,662
Kasımpaşa
"Kıyımcı Salter"
İçim kıyıldı..
Şöyle bir "Dürümcü Saffet" sanki daha iyi olurdu..
merak ettim orjinal ismi neymiş..
"Kıyımcılar ince yapar kıyımı.."
Olmadı bu sefer de türkü gibi oldu..
Şimdi aslında çok emek verilmiş bu yüzden İlkhan kardeşime kıymak istemiyorum amma velakin bu tarama yenisini ister demeden de edemiyorum..
Kıyımcı savok
Taram ve düzenlemede yardım eden o büyükbeyazı da bir yakalarsam soracağım bu kıyımın hesabını..
Sevgili İlkhancığım büyük emek veriyorsun..
Seni sırf bu yüzden bile kutlarım..

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
30,863
Mersin
"Kıyımcı Salter"
İçim kıyıldı..
Şöyle bir "Dürümcü Saffet" sanki daha iyi olurdu..
merak ettim orjinal ismi neymiş..
"Kıyımcılar ince yapar kıyımı.."
Olmadı bu sefer de türkü gibi oldu..
Şimdi aslında çok emek verilmiş bu yüzden İlkhan kardeşime kıymak istemiyorum amma velakin bu tarama yenisini ister demeden de edemiyorum..
Kıyımcı savok
Taram ve düzenlemede yardım eden o büyükbeyazı da bir yakalarsam soracağım bu kıyımın hesabını..
Sevgili İlkhancığım büyük emek veriyorsun..
Seni sırf bu yüzden bile kutlarım..

Savok dostum,
orjinal adı yokedici diye geçiyor ,1970lerde demek ki yokedici yerine kıyan kıyımcı kelimesi kullanılıyormuş herhalde :Ğ

tarama için biraz daha özen göstereceğim bir an önce yayınlamak adına biraz aceleci davranıyorum bakalım bundan sonraki nasıl olacak:cool: