Kapak Galerilerinde Görmek İstedikleriniz

Sırada Kim Var?

• X-Men Üyeleri (Öncelik tercihlerinizi belirtiniz)

Oy: 1 16.7%
  • Avengers Üyeleri (Öncelik tercihlerinizi belirtiniz)

• Fantastik Dörtlü Üyeleri (Öncelik tercihlerinizi belirtiniz)

• Defenders Üyeleri (Öncelik tercihlerinizi belirtiniz)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer Marvel Kahramanları (Öncelik tercihlerinizi belirtiniz)

• Marvel Kötüleri (Öncelik tercihlerinizi belirtiniz)

• Üç Büyükler Dışındaki DC Kahramanları (Öncelik tercihlerinizi belirtiniz)

• DC Kötüleri (Öncelik tercihlerinizi belirtiniz)

• Diğer Yayınevleri Kahramanları ve Kötüleri (Hellboy, Spawn vb. tercihlerinizi belirtiniz)

Oy: 2 33.3%
  • Çizerler (Öncelik tercihlerinizi belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    6

spiru

Yeni Üye
23 Ocak 2022
138
900
Çizgi roman kapaklarından seçkiler yaparak foruma kazandırdığımız karakterlerde sizlerin isteklerinde sıra. Tercihler karakterlerden yana olduğu kadar, portfolyolarıyla çizerlerden yana da olabilir, en başta taahhüt edildiği üzere. Şıkları karakter değil ekip ve seri bazlı koyup açıklama bölümünde açılım rica edeceğim, bu şekilde daha geniş bir havuz sunulmuş olur.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,579
6,603
"Black Widow" geldi aklıma. Bir miktar kendine ait serisi de çıkmıştır. Güzel sanatsal kapakları da var.

Sonra "Wonder Woman" için güzel bir sayfa yapmıştınız, sonradan yaptığınız 'galeri' tipinde bir toplu paylaşım güzel olur.

Ayrıca "Black Cat". Çok güzel kapakları olur farklı serilerdekileri de bulunabilirse.
Black_Cat_%28Felicia_Hardy%29.jpg

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,715
86,314
hiçbiryerde :)
-"Cehennem yolcusu Constantine, ilk günahlar" ve "Sandman" yazarı Neil Gaiman'ın işleri benim favorim.
-Serilerden, "Mavi, sarı ve gri" hikayelerini çok sevmiştim. Bir de ilk okuduğum Marvel serilerinden
Astonishing X-Men (bunu da Yusuf ( @filmografi ) dostum önermişti ve çok beğenmiştim ilk okuduğumda)...
-1602 kitabını çok anlamasam da sevmiştim 12-13 yıl önce okuduğumda, sonradan anladım ki
bizim zalım Neil Gaiman yazmış bunu da...
- Black Widow'un İnce dokunmuş İp kitabını okudum sadece, eh, heyecanlı bir hikayeydi, karakteri
yeterince tanımıyorum tabii ki hala ama sevmiştim okuduğumda.
-Biraz da Ghost Rider okumayı istiyorum, bir kaç kitabı var ama hala okuyamadım. Hellblazer ile
ilgili gibi düşünmüştüm ama emin değilim bundan...
Marvel ve DC çizgi romanlarını okumada çok başlardayım ama yüz kitaptan sekseni hep karakterin
başlangıcını anlatıyor tekrar tekrar, belki benim okuduklarım öyle, yeni okuyucular kazandırmak,
karakteri tanıtmak için veya bilmiyorum başka hangi nedenlerle...

Son düzenleme: