Kadıköy, Cumartesi, 14 Haziran 2025 Çizgi Diyarı Toplaşması

savok

Admin
30 Eki 2009
20,034
87,010
Kasımpaşa

Uzun zaman olmuştu bir araya gelmeyeli, eski dostlardan, abilerimizden görmediklerimiz vardı. Vefalı Hüseyin abiyi ta Haluk abinin cenazesinde görmüştüm en son 8 yıl önce. Ahmet abi keza öyle. Gürcan, Engin, hele de ta Antalya'dan gelen can Murtaza dostum. Çok şey konuştuk. Sonra kalanlarla sofrada muhabbete devam ettik. Güzel bir gündü. Tekrarı yapılır bence.​

file

Soldan sağa katılanları tanıtmam gerekirse; Hasan Ali(thorgal), Gürdal (hggürak), Hüseyin (teocan), Boga, Gürcan, Lapseki'den Hüseyin abi, (vefalı), Altan, Savaş, Cemil (yeryüzü), Sinan (bayposta), İzmir'den Zafer Abi (zorboy), Güngör (uzung), ayaktakiler sırasıyla Murtaza, yanında Engin (enger66), Alber (belamatador), oturanlarda devamla Nihat (direnc11), Zeki(ertuğrul), Can (bliyaal) ve Gebze'den Ali (bigmaster), Ali Fuat sonradan geldi, Metehan sonradan geldi. Katılan tüm dostlara teşekkürler.​

file

file

file

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,327
81,761
hiçbiryerde :)
Güzel bir gün oldu. Eski dostlarla hasret giderdik, yine eski dost olan ama yüz yüze tanışmadıklarımızla tanıştık. Çizgi roman hakkında konuştuk, çizgi diyarı hakkında, kendimiz hakkında konuştuk... Tekrar buluşmak lazım, bazen çalıştay şeklinde, kendimizi geliştirmek, yeni beceriler kazanmak için de, evet toplanmalıyız... Bu arada Savaş, fotoğraf makinen çok iyiymiş yav! :) Herkese selamlar, sevgi ve saygılar.

raydemer

Yeni Üye
3 Kas 2010
57
236

Uzun zaman olmuştu bir araya gelmeyeli, eski dostlardan, abilerimizden görmediklerimiz vardı. Vefalı Hüseyin abiyi ta Haluk abinin cenazesinde görmüştüm en son 8 yıl önce. Ahmet abi keza öyle. Gürcan, Engin, hele de ta Antalya'dan gelen can Murtaza dostum. Çok şey konuştuk. Sonra kalanlarla sofrada muhabbete devam ettik. Güzel bir gündü. Tekrarı yapılır bence.​

file

Soldan sağa katılanları tanıtmam gerekirse; Hasan Ali(thorgal), Gürdal (hggürak), Hüseyin (teocan), Boga, Gürcan, Lapseki'den Hüseyin abi, (vefalı), Altan, Savaş, Cemil (yeryüzü), Sinan (bayposta), İzmir'den Zafer Abi (zorboy), Güngör (uzung), ayaktakiler sırasıyla Murtaza, yanında Engin (enger66), Alber (belamatador), oturanlarda devamla Nihat (direnc11), Zeki(ertuğrul), Can (bliyaal) ve Gebze'den Ali (bigmaster), Ali Fuat sonradan geldi, Metehan sonradan geldi. Katılan tüm dostlara teşekkürler.​

file

file

file

TÜM ÇİZGİ DİYAR DOSTLARINA SELAM OLSUN!...

thorgal

Aktif Üye
18 Ocak 2018
468
1,697
İstanbul
Bu tip toplantı/çalıştay etkinliklerinin daha çok ve sık olabilmesi dileğiyle katılabilen diyardaşlarımız ile tanışmaktan çok memnun oldum.
Müsait olsaydım daha da kalıp beraber yemek yiyebilmek de isterdim.
Büyükçekmece de olduğumuzdan Hanım ve oğlanı her zaman Kadıköy'e getiremiyordum onlarla da beraber olmalıydım.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
Ayrıca bu vesileyle ; yaşayan, vefat etmiş, baba sorumluluğunda olan tüm diyardaşlarımızın Babalar günü kutlu olsun 🙏