Kaan Cengiz Hanın Hazineleri Hk.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,515
150,308
Bu çizgiromanı renklendirmeye başladım ama bazı tutarsızlıklar oluyor. Bilhassa yazılarda. Onları düzeltmek için tek tek ugraşmam lazım. Onla ben ugraşamam. Gözümde sorun var. Aslında okunmayacak gibi değil. Ben şahsen çıkartabiliyorım yazıyı. Çizildiği zamanki Türkçeyi okumakta biraz zorlanıyor al.

Ben kahramanımızın aynı kıyafetlerle sahnelenmesine yoğunlaştım. Birde sayfaların güzelliğine. Örnekler aşağıda 10 sayfa paylaşıyorum.

CAMOKA

Süper Üye
13 Ocak 2010
241
992
Bu çizgiromanı renklendirmeye başladım ama bazı tutarsızlıklar oluyor. Bilhassa yazılarda. Onları düzeltmek için tek tek ugraşmam lazım. Onla ben ugraşamam. Gözümde sorun var. Aslında okunmayacak gibi değil. Ben şahsen çıkartabiliyorım yazıyı. Çizildiği zamanki Türkçeyi okumakta biraz zorlanıyor al.

Ben kahramanımızın aynı kıyafetlerle sahnelenmesine yoğunlaştım. Birde sayfaların güzelliğine. Örnekler aşağıda 10 sayfa paylaşıyorum.

Yapmaya devam et, bana gönderirsen düzeltirim yazıları.

CAMOKA

Süper Üye
13 Ocak 2010
241
992
Öyle yapalım ben bitireyim istersen yazıları komle temizleyipte gönderebilirimde sana kardeş.
Yazıları komple temizlemeden önce aynı sayfadan birer deneme yapayım,
(gemini içeriği değiştirmiyor sadece yazı şekillerini anlamadığından farklı yazılar veriyor. Bende orjinaller var, ona göre bakarım)

Bir sayfa balonların içeriği temizlenmiş olarak gönder
Aynı sayfadan içeriği temizlenmemiş olarak gönder
bu şekilde deneme yapalım, (sanki bana, balonların içeriği temizleniş ''orjinal font''olanları yapmak daha kolayıma gibi geliyor.
Yine de deneme yapayım bi...

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,822
10,769
Her iki dostta da emeklerinden ve dayanışmalarından dolayı teşekkürler.
Yakın zamanda ortaya çok güzel bir çalışma çıkaracaklarına eminin.
KOLAY GELSİN DOSTLAR.