Islander (Fr)

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
2,006
26,381
pt3wyrbyt8is6fa5g.jpg

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
576
5,347

Güncel BD'ler için burayı takip ediyorum.
Sn Osidi merhaba,
sitesinde yaklasik bir haftadir pop-up reklam sorunu yasiyorum ve bir turlu ilgili kitaplarin oldugu sekmeye ulasamiyorum. Google, EXplorer tarayicilarini denedim. POP up izinlerini kapattim, actim. Nafile. Mouse'un sag tusu sol tusu nereye basarsam basayim, her dokunusta pop-up pencere aciliyor.
Siz bu sorunu yasadiniz mi, nasil cozdunuz?

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
804
8,256
istanbul
Sn Osidi merhaba,
sitesinde yaklasik bir haftadir pop-up reklam sorunu yasiyorum ve bir turlu ilgili kitaplarin oldugu sekmeye ulasamiyorum. Google, EXplorer tarayicilarini denedim. POP up izinlerini kapattim, actim. Nafile. Mouse'un sag tusu sol tusu nereye basarsam basayim, her dokunusta pop-up pencere aciliyor.
Siz bu sorunu yasadiniz mi, nasil cozdunuz?
aynı sorunu şimdi ben de yaşadım. virüs kaptım heralde diye panik oldum.

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
384
8,684
Asil tarayicim firefox tabanli ZEN. Onda bende bu reklamlar yuzunden objeye ulasamama sorununu yasadim. Bu gibi durumlarda chrome tabanli Brave tarayicisini kullaniyorum. O reklamlari engelledigi icin bu sorunu asip arama kutusuna erisebildim.

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
2,006
26,381
@certem , @Gürcansarı , @rasel
bookys-ebooks.com sitesine girerken chrome ve firefox kullanıyorum. Reklam engelleyici uzantı yüklü ikisinde de. Reklam engelleyici Bookys sitesinde aktif ondan sondaki dosya sunucu sitelerinde mecburen devreden çıkartıyorum. Ama en rahatı "jdownloader" a linki eklemek oluyor. Bu durumda da "jdownloader" "Capcha" kodlarını çözemediği için default browser'a ("Edge" kullanıyorum, çünkü chrome artık eklentiyi çalıştırmıyor.) "My jdownloader" eklentisini kurdum onu açık bırakıyorum. "Capcha" çıkınca tarayıcıya yönlendirip orada işaretliyorum jdownloader indiriyor.

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
2,006
26,381
Tesekkurler. VK'da bunu nasil buldunuz. Orada comic tarayan bir uye mi var? Ben de VK uyesiyim ama arattigimda cikmadi bu kitap.
Vk.com içinde arama kısmı ile bulmak çok zor gelen bütün sayfalara bakmak lazım. Tarayıcıda "Vk.com ........" yazarak bulmak daha kolay. "Comic" hiç aramadım.
Artık çoğu hesap üyelik istiyor, eğer kapalı değilse istek göndermek lazım yoksa içerik görünmüyor. Benim BD paylaşan iki hesapla eskiden kalan bağlantım var. Fumetti olarak sadece bir hesap bulabildim o da 1970 lerin erotik (Lucifera, Hessa vb.) albümlerini online okunmak üzere yayınlıyor, çoktan beri de güncellemiyor.

CYLO

Aktif Üye
8 Haz 2025
157
1,118
Vk.com içinde arama kısmı ile bulmak çok zor gelen bütün sayfalara bakmak lazım. Tarayıcıda "Vk.com ........" yazarak bulmak daha kolay. "Comic" hiç aramadım.
Artık çoğu hesap üyelik istiyor, eğer kapalı değilse istek göndermek lazım yoksa içerik görünmüyor. Benim BD paylaşan iki hesapla eskiden kalan bağlantım var. Fumetti olarak sadece bir hesap bulabildim o da 1970 lerin erotik (Lucifera, Hessa vb.) albümlerini online okunmak üzere yayınlıyor, çoktan beri de güncellemiyor.
Sevgili üstadım Osidi,S.Toppi nin çizdiği Tutto Sul West adlı kitaba ulaşamıyorum.Elinizde varsa lütfen bizimle paylaşırmısınız?
Selamlar,saygılar...