İnternet

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
544
10,011
JEAN-NOËL LAFARGUE, Havre Sanat Yüksekokulu ve Paris 8 Üniversitesi’nde eğitim veriyor. Teknoloji tarihi konusunda uzman olan Lafargue, aynı zamanda bir yazılımcı ve etkili bir blogger. Kendisi ayrıca, bu serinin Yapay Zeka kitabının da yazarı.
MATHIEU BURNIAT, meraklı bir gastronomi, sanat ve bilim yazarı. Fizikçi Thibault Damour’un katkılarıyla...

Bu kitap, orijinali 29 kitap olan "La petite bedetheque des savoirs" serisinden çevrilmiş ve malesef bu seriden sadece çok azı Türkçe'ye kazandırılmış.
Öncekiler; "Yapay Zeka" ; "Kainat - Hubert Reeves" önceden paylaşmıştım

u8h58kog0hjylif7g.jpg

Konu, eserin tanıtımını yapmak için açılmış olup link içermemektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
590
3,258
İnternet konusu , daha önce sunduğunuz bilim kitaplarında ele alınan konular gibi çok yararlı ve önemli . Bilim kitapları paylaşımlarınızın hiç bitmemesi dileklerimle teşekkür ediyorum , Sn. @cagan73
ek olarak daha önce de paylaşıldığı gibi veya benzeri (Felsefe, Sanat, teknoloji, mitoloji, Antropoloji, ekonomi, politika, iletişim, psikolji, hukuk. adalet, film / sinema, biyografi, otobiyografi gibi) alanların da rastlandıkça paylaşılması dileğiyle
Sözüm sadece size değil sn @cagan73

Son düzenleme:

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,132
6,256

Sayın Aktif Üye ;

Yıl 1990'lı yılların sonu internet konusu gündemde okulda ise var ama biz yokuz. Biz pek birşey bilmiyoruz. Kaynak arıyoruz yok....

Bu sunduğunuz kitap o günleri anımsamama neden oldu...

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim....