Hüküm..! 4.Bölüm Final

aksakal19

Süper Üye
6 Haz 2013
210
1,009
izmir
Sevgili Dostlar,
Hüküm hikayemizin sonuna geldik..Bu işte, çizimlere fazla ara veremiyorsunuz..El alışkanlığını kaybetmemek, önceki bölümlerde yaşananları ve karakterleri unutmamak için..Biraz yorucu oluyor ve ev halkı bu işe fazla zaman ayırdığımı söyleyip duruyor..Şimdi biraz dinlenme zamanı..Moss kardeşlerin hikayelerine devam etmek isterim, beğeniliyorsa..!
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,616
85,275
hiçbiryerde :)
Bir solukta okudum tabii ki bu harika macerayı.
Son karedeki espri de güzeldi ayrıca :)
ve tabii ki başka öyküler de okumak isteriz.

Forumumuzda eski çizgi romanlar tarandı,
yabancı çizgi romanlar paylaşıldı, çeviri-balonlamalar
yapılıyor... Şimdi de usta arkadaşlarımız bizlere harika
öyküler yazıp çiziyor, daha ne isteriz ki, ötesi nedir
bilemiyorum şu an.

Elinize sağlık @aksakal19 üstat, harika işler için
teşekkürler.
 

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
133
985
Sevgili aksakal üstadım kısa sürede 3 müthiş macera çizerek büyük bir başarı gösterdiniz.Bu maceralar sizin usta çizgilerinizle ve anlatımınızla daha da orinalleştiler.
Elinize sağlık üstadım.
(Ev,bark,yaş bahaneleriyle bizi canlı çizgilerinizden mahrum etmeyiniz lütfen.🙂)
Sevgi ve saygılar üstadım...
 

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
1,016
5,138
Tebrikler. Her çizgi, zihinlerde bir takım hayal parçacıkları oluşturuyor -gökyüzündeki bulutların dağılıp birleşerek çeşitli şekiller oluşturması gibi- bu parçacıklar da birleşip çeşitli maceralar oluşturuyor. Eline kalem alıp ne çizsem acaba diye duraksayan bir çok arkadaşımız, aşka geliyor, "ben de birşeyler çiziktirsem mi acaba?" diye düşünmeğe başlıyor. Çizgilerinizin ve kurgularınızın güzelliği yanında, bir de bu faydası oluyor. Giderek evrimleşiyoruz. Sallapati taramalarda, usta iş taramalara, 3-5 sayfalık çevirilerden, kalın ciltlere, serilere ve yeni bir evre olarak çizimlere geçiyoruz. Sizi ve bu yola baş koyan, emek harcayan tüm arkadaşları kutluyorum.
 
Üst