https://readcomiconline.li/ sayfası açılmıyor.

bozkirsovalyesi

Kıdemli Üye
6 Eki 2020
142
304
Bu sayfayı birkaç yıldır zevkle kullanıyordum. Ama bir haftadır sayfalar açılmıyor. proxy kullansam da - kullanmasam da açılmıyor. Daha önce açtığım bir sayfa 1 haftadır açık ve o sayfadaki çizgiromanın sayfalarını açabiliyorum. Ancak diğer hiçbir sayfa açılmıyor. Bu sorun nedir anlamadım. Bu işten anlayan ve bana yardımcı olabilecek olan varmı.?

wretch

Yeni Üye
5 Tem 2026
9
24
readcomiconline gibi devasa telif içerikli siteler sürekli dava yiyor bu nedenle kapatılmış olabilir yada bir siber saldırı altında olabilir bende birkaç yöntem denedim siteye girmek için ama sonuç alamadım tam emin olmasamda muhtemelen sorun sizde değildir birkaç gün daha bekleyin veya comicextra gibi alternatifler kullanın

bozkirsovalyesi

Kıdemli Üye
6 Eki 2020
142
304

haylazmask

O siteyi biliyorum. Ama o değil. Benim sorunum readcomiconline.li ve bu site çok daha geniş bir arşive sahip.​

-----------------

Tuhaf olanı uzun süre önce açtığım bir çizgiromanın sayfalarını okuyabiliyorum. O sayfadaki çizgiroman hala bozulmadı. Ama diğer hiçbir sayfa açılmıyor.
O açık olanı kapatsam demek ki o da bozulacak. Hiç böyle tuhaf bir şey görmemiştim.

haylazmask

Yeni Üye
20 Haz 2019
12
25
Tartu

haylazmask

O siteyi biliyorum. Ama o değil. Benim sorunum readcomiconline.li ve bu site çok daha geniş bir arşive sahip.​

-----------------

Tuhaf olanı uzun süre önce açtığım bir çizgiromanın sayfalarını okuyabiliyorum. O sayfadaki çizgiroman hala bozulmadı. Ama diğer hiçbir sayfa açılmıyor.
O açık olanı kapatsam demek ki o da bozulacak. Hiç böyle tuhaf bir şey görmemiştim.
Evet isim benzerlliğiymiş, bahsettiğiniz site maalesef bir süredir ulaşılamaz haldeymiş, benzer birkaç çizgi roman sitesi gibi. Telif sorunu olabileceği yönünde fikirler var Redditte. Sanırım daha önce birkaç ay sonra geri döndükleri olmuş o yüzden hâlâ umutları var, umarım böyle büyük bir arşiv kaybolmaz.
O kapatmadığınız sayfaları büyük ihtimalle tarayıcınızın önbelleğinde durdukları için okuyabiliyorsunuz, kapatırsanız bir daha gelmeyecektir.

bozkirsovalyesi

Kıdemli Üye
6 Eki 2020
142
304
Evet bende öyle sanıyorum. Umarım o site kapanmaz.
Ve o sayfada sonraki maceraya geçişi tıklayınca açık olan da kapandı.

BU TÜRDEN GENİŞ ARŞİVLİ BİR YER BİLEN VARMI.?