hozcomics'e yapılan saldırıyı Kınıyorum!

savok

Admin
30 Eki 2009
20,054
88,144
Kasımpaşa

Lütfen bir tıklayın
bilgi sahibi olan varsa bizde öğrenelim.
Hiç tanımam bilmem
ancak bunca yıldan sonra
düzenli bir arşiv oluşturmama sebep olan bu yayınevine ve
binkunduz isimli satış sitesine
yapılan her türlü saldırıyı kınıyorum.

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,739
5,159
Tıkladım kardeşim üzüldüm ama inan içeriğini bilemiyorum.Açıkladıkları kadarıyla bende lanetliyorum uğraşanları...

mudi

Aktif Üye
3 Kas 2010
257
545
İstanbul,Fındıklı
Özgürlüklere (ki her türlü paylaşım ,tanıtım, dağıtım, satım aşamalarını içeren sitelerde dahil) ticari amaçlar adına kısaca çıkarlar için engelleme getirenlerin uygarlıktan nasiplerini almamış ,bu güne dek insanlığın kültür birikimine layik olamamış yaratıklarmışcasına değerlendirilmeleri kanısındayım :(

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,986
148,691
Ne kadar saçma,az sayıda çizgi romanın satışa sunulduğu noktaların bu şekilde saldırıya uğraması ve engellenmesi ancak zavallı ve dar kafalı insanların ürünüdür.
İnşaallah en kısa zamanda sorunlarını çözer ve satışa devam edebilirler.
Bu çizgi romanın talihsizliği herhalde,birbirlerine destek vermeleri gerekirken engel olmaya çalışmalırıda çok ilginç...

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,873
Deliler Köyü
Para toplayıp gideceksin ellerinde ne var ne yok alacaksın adamlardan, şerefsizlik yani yapılan ne diyelim ki... Rekabet edemiyorsan yoket yani bunun Türkçesi...

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,739
2,396
Özellikle İstanbul dışında ve küçük şehirlerde yaşayan bizlere, çok önemli bir hizmet veren sitesiyle uğraşanları kınıyorum. Kirli rekabetin her türünü nefretle lanetliyorum. Site yöneticilerine geçmiş olsun, yanlarındayız.

vakanuvis

Süper Üye
5 Mar 2011
604
978

Lütfen bir tıklayın
bilgi sahibi olan varsa bizde öğrenelim.
Hiç tanımam bilmem
ancak bunca yıldan sonra
düzenli bir arşiv oluşturmama sebep olan bu yayınevine ve
binkunduz isimli satış sitesine
yapılan her türlü saldırıyı kınıyorum.

Merhaba,

Tam olarak ne olmuş? Az önce giriş yaptım ama anlamadım! Yoksa bu süre zarfında düzeltildi mi?