Herkese Merhaba

banko

Yeni Üye
4 Ağu 2011
2
0
Çizgi roman hevesi daha yeni başladı bende Fakat ne kadar araştırsamda bir bilgiye sahip olamadım . Belki yardımcı olursunuz diye düşünmüştüm .

X-Men Birinci Sınıfı izledikten sonra devamını merak eder hale geldim . Bunun devamı ve daha sonra X men serilerini nasıl bulabilirim. Paylaşımları indirdim fakar klasik seride Profesor X epey büyük . Ultimate X men de ise magneto epey güçlü . Yani tam devamı değil . Bir diğer bilgiğimde 1968 de başlanmış Uncancy serisi olarak bumudur ilk başı . Marvelın kendi sitesine baktığımda oda direk konudan başlamış ara ara mı geçmişe dönüş yaşanacak şimdiden teşekkürler.

Tekrardan hoşbulduk.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,057
88,238
Kasımpaşa
Sevgili banko, diyarımıza hoş geldiniz.
Çizgi romanseverler bir araya toplandık
kitaplarımız değiş tokuş ediyoruz.
Bundan keyif alıyoruz.
Ancak bahsettiğiniz çizgi romandan pek anlamıyorum,
haberi olan bir dostumuz muhakkak size bilgi verecektir.
Hoş geldiniz.

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,418
2,369
istanbul
hoşgeldiniz... güzel zaman geçirmeniz dileğiyle...

bende pek aşırı sıkı takipçisi değilim o kadar ama bildiğim kadarı ile o 1968 serisi işin başlangıcı...

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,678
denize sıfır
aramıza hoşgeldiniz.:)
forumda bir çok roman seri olarak mevcut.ama bir çırpıda seriyi okuyup bitirmektense diğer yayınlarında keyfini sürmenizi tavsiye ederim.
kalıcı olmanız dileğiyle:)

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,495
İzmir
Çizgi roman hevesi daha yeni başladı bende Fakat ne kadar araştırsamda bir bilgiye sahip olamadım . Belki yardımcı olursunuz diye düşünmüştüm .

X-Men Birinci Sınıfı izledikten sonra devamını merak eder hale geldim . Bunun devamı ve daha sonra X men serilerini nasıl bulabilirim. Paylaşımları indirdim fakar klasik seride Profesor X epey büyük . Ultimate X men de ise magneto epey güçlü . Yani tam devamı değil . Bir diğer bilgiğimde 1968 de başlanmış Uncancy serisi olarak bumudur ilk başı . Marvelın kendi sitesine baktığımda oda direk konudan başlamış ara ara mı geçmişe dönüş yaşanacak şimdiden teşekkürler.

Tekrardan hoşbulduk.

Sevgili banko,
Hoşgeldiniz...

Çizgi romanların film uyarlamaları çoğunlukla çizgi roman hikayelerinden farklı oluyor. X Men'in filmleri ile serileri arasında fark var. Filmler ile seriler arasında bir çok fark, bir çok değişik anlatım yazabilirim. Ultimate evreni Marvel Comics'in 60 yıllarda başladığı serileri yeniden yazıp-çizmesiyle oluştu. Böylece çok farklı bir evren başladı. Netekim Spider-man bile öldü Ultimate'de. X Men Klasik seri ile X Men Ultimate seri arasında bir çok farklılıklar var. Eğer benim gibi eski kuşaksanız Ultimate Evrenindeki bazı konular size garip gelir. Ama hiç okumadıysanız yenisinden, Ultimate ile başlamanızı tavsiye ederim. Nede olsa filmler Ultimate evreninden uyarlanır oldu.
X Men Ultimate serisi sevgili nireng tarafından çok kaliteli olarak taranmış haliyle mevcut.http://www.cizgidiyari.com/forum/x-men/22309-x-men-arka-bahce-yayincilik-sirali-liste.html

Marvel'da bu gün itibariyle bir çok sayı bir çok seri oldu. Sıfırdan başlamak çok zor. Eğer İngilizce biliyorsanız torrent'te son iki yıllık sayıları indirerek başlaya bilirsiniz. Bilmiyorsanız forumumuzdaki taramalar başlangıç noktası olacak. X-Men Türkiyede çok uzun soluklu olmadı. Şimdilerde Gerekli Şeyler Klasik seriye devam ediyor. Bundan dolayı çok geniş bir tarama arşivi yok. Diğer Marvel karakterleride aynı FF, Captain America, Thor, Silver Surfer... Alfa yayınlarında çıkmıştı. Bu karakterlerin çok sayısı olmadığı gibi serilerde çok eski. Marvel'in bir diğer ağır topu Spiderman Bilka yayınlardan çıktı. Birçok sayısı var. İlgili bölümlere bakmanızı tavsiye ederim.

banko

Yeni Üye
4 Ağu 2011
2
0
İlginiz , güzel ve açıklayıcı anlatımınız için teşekkür ederim The_DarknesS.

Kaynak gösterdiğiniz taramalardan başlayacağım . Evrenleri öğrendikten sonra diğer kahramanların hikayelerini okumayada başlarım . Çizgi roman severlere iyi okumalar..