heiligtum genesis-Yaratılış Tapınağı /Christophe Bec

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,374
7,739
cilt 1 i beğeninize sunuyorum...yine oldukça yüksek bir dosya önerilen program ile 58 mb küçülttüm ama kalite benim hoşuma gitmedi.Dosyayı özgün haliyle paylaşıyorum.cilt 2 yi hazırlıyorum beğeni ve indirme durumuna göre paylaşırım.Sonuçta kendim için hazırladığım yüksek çözünürlüklü tercih ettiğim nüshalar bunlar ...İyi okumalar.

Xavier Dorison ve Christophe Bec'in, ölümcül tanrı Moth'tan kaçmak için giderek umutsuzlaşan bir denizaltı mürettebatının hikayesini anlatan, sürükleyici ve klostrofobik üçlemesi "Sanctuary", bu milenyumun hemen başında büyük bir korku başarısı yakalamıştı. Ancak, arka plan hikayesi—eski bir tanrının bugün nasıl ve neden bu kadar büyük yıkıma yol açabildiği—Dorison ve Bec tarafından o zamanlar sadece kısaca ele alınmıştı.
"Sanctuary – Genesis" şimdi bu eksikliği gideriyor. Ve arkeolojik yeniden keşif hissi, hızla korkunun kasıtlı olarak yeniden uyandırılmasına dönüşüyor... Çok satan selefinden (aslında halefinden) hiçbir şekilde aşağı kalmayan yeni bir korku gerilim romanı.

haziran

Süper Üye
19 Ocak 2010
2,300
7,564
Benim için paylaştığınız çözünürlük ve dosya boyutu gayet kabul edilebilir çerçevede devam etmeniz dileğimle :) Nihayetinde kendiniz için yapıp bizlerle paylaşıyorsunuz. Çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık :)

fb1907

Kıdemli Üye
3 May 2018
507
7,887
Bu kitabın diğer adı Sanctum Genesis olup, sevgili rasel paylaşmıştır. Bu farklı versiyon için elinize sağlık.

fb1907

Kıdemli Üye
3 May 2018
507
7,887
Öncesş olan Sanctum serisi ise sevgili Aumurg çevirisi ile sitede mevcuttur.

Bu seriden Sanctum Redux çevrilmemiştir.