Hayatımıza Dokunup İz Bırakanlar!.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,038
87,344
Kasımpaşa
15244-cizdiy (CD)ix.jpg

Haberi geldiğinde hepimize bir şekilde dokunan, nerede bir çizgi roman sevdalısı varsa muhakkak o insana ulaşan, cömertliğiyle, hatırşinaslığıyla ve büyük mütevaziliği ile tanıdığı herkesin sevgisini, saygısını kazanan ender insanlardan birini kaybetmenin hüznü gelip çöreklendi yüreğime, yapma Haluk abi dedim, bile bile insan bu kadar erken gider mi diye düşündüm. Gerçek anlamda ailemden bir büyüğü kaybetmenin hüznünü yaşadım. Aslında bir anlamda da bizi bir arada tutan önemli bir insanı da kaybetmişim. Aradan 8 yıl geçti. Unutmadım. Diğer dostları da unutmamıştır eminim. Özledim de. Umarım gittiği yerde huzur içerisinde uyuyordur. Mekanın cennettir inşallah sevgili ağabeyim. Her zaman kalbimizdesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,280
38,851
İstanbul
Tam sekiz yıl olmuş. Haluk Abimiz bizi bırakıp gideli sekiz koca yıl. Onun gidişinin açtığı yara hâlâ ilk günkü kadar derin. Diyar'a her girdiğimde muhakkak ondan bir ize rastlıyorum. İstanbul'a geldiğinde iki elimiz kanda olsa görüşebilmek için her şeyi bir yana bırakıp yanına giderdik. Artık bize düşen hoşgörüsüyle, sevgisiyle ve insanlara dokunan yüreğiyle bu özel insanı anılarımızda yaşatmaya devam etmek.

Özlemle ve sevgiyle anıyoruz.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,983
14,784
Bir insan tanınmadan yüzyüze yan yana gelmeden bu kadar sevilip sayılır mı. Bu Haluk Abi namı profesör ise gönüllere işlenmiş çizgi roman ve dost canlısı ise fazla lafa hacet yok. Allah gani gani rahmet eylesin aziz hatıralarınla her daim gönlümüzde ve gönlümdesiniz.

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,595
10,089
İzmir
Oktay, Ahmet Akyol ve merhum İbrahim abi ile katılmıştık cenaze merasimine.
O zamanlar arabamız olmadığı için kiralamıştık mecburen.
Ben, saatlik izin alıp gelebildim, Osman'la Ahmet işyerlerini kapatıp geldi.
Cenazeden hemen sonra da İzmir yolunu tuttuk yine.
Arkadaşlarla uzun uzun konuşma fırsatımızda olmadı maalesef.
Bir insan bu kadar mı özlenir, her zaman hatırlanır?
Allah rahmet eylesin inşallah!