Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Murtaza bey, siz de olmasanız bunlardan tamamen mahrum kalacağız. Forum kurallarından aklıma mıh gibi çakılmış olan gereksiz yazmama kuralını bu kez göz ardı ederek, bu tür tüm paylaşımlarınız için teşekkür etmek istedim. İyi ki varsınız!
"Geçenlerde hayatından memnun olan ve bunu açıkça söyliyen birine rasladım. Bu, bir eli yağda, bir eli balda, zengin bir adam değildi. Renkli fotoğraf çekiyor, hayatını bununla kazanıyordu. Yaptığı işe aşıktı, gönül vermişti. Delicesine bir merakla daha güzüle renkli resimler çekmeye çalışıyordu. Konuşurken : -- İşimi çok seviyorum, dedi, gerçi başka iş tutsam daha çok para kazanabilirim ama, istemem. Ölünceye kadar bu işi yapacağım. Çünkü bana zevk veriyor. Bir renkli filmi banyo ederken renkler belirmeye başladığı zaman duyduğum heyecanının keyfi bana yeter. Onun için ben hayatımdan memnununum."
Bu satırlar (elbette ki) Şevket Rado'nun köşesinden... Vargı : Gerçekten de yaşamından mutlu olmak istiyorsanız sevdiğiniz bir işle uğraşın. Bu "KİŞİSEL GELİŞİM" kitaplarının vazgeçilmez tavsiyesi (bana göre "önerisi") . Aslında gerçekten de doğru.... Ancak , ancak, ancak.....