Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"İyi bir nişancının daima ilk kurşununu hedefe vardırmak istiyeceği göz önünde bulundurulmalı. İlk kurşunun Kennedy'ye tam olarak isabet etmemesi, katilin hedefini tam olarak ketirememiş olmasından ileri gelmişti. Ayrıca Oswald'ın Vali Connally'ye iki sene önce Rusya'dan gönderdiği tehdit mektubu da, katilin esas hedefinin Vali Connally olması ihtimallerini kuvvetlendiriyor. Oswald'ın Başkan Kennedy'ye karşı düşmanca hisler beslediğine dair elde hiçbir delilin bulunmaması da manidar."
Bu satırlar "Bir Suikastın İçyüzü / Teksas'ın Dallas şehrinde bir pencereden sıkılan kurşunlar, Başkan John F. Kennedy'yi öldürdü... NEDEN ? NİÇİN ?" başlıklı yazıdan.
Vargı : Kennedy'nin öldürülmesi üzerine yıllar yılı tartışıldı ama bir sonuca varılmadı...
8-9. sayfada TRAFİK KAZALARINA dikkat çekiliyor ve grafiklerle detaylı olarak trafik kurallarını (yayalara) anlatıyor. O tarihe göre çok önemli bir hizmet bence (broşürden alıntılanmış) ...
10. sayfada : "Ay'ı Bunlar Fethedecek" başlıklı bölüm bir gözlem sonuçlarını aktarıyor. Vargı : Aktarılan görüntüler ve bilgiler ABD tarafından elenerek aktarıldığı unutulmamalı (Çünkü SSCB de uzay yarışında onunla) .
Bu bölümü okuduktan sonra çocukluğuma götürdü beni... Elbette ki tam yıllarını bilemiyeceğim ama çocukluğuma değin olduğunu biliyorum. Bizim yörede yaz ayları avluya TAHT denilen ahşap yerden yüksek alan temin eden ve üstüne yatak atılıp gece uyunan bir yapıdan bahsediyorum. Biz küçükken bu alanda eğlenir , anlatılanlar anlatılır sıra uyumaya geldi mi yatağa girip gökyüzüne uzun ama çok uzun süreler bakılırdı. Bizim yörede ve o mevsimde gökyüzü çok büyülü olurdu. Bütün yıldızlar bize göz kırpardı. Tam bu sırada bakardık ki yerinde duran binlerce yıldızın arasında hareket eden bir şey görürdük. Onun görüş açımızdan çıkana dek izlerdik. Buna PEYK (UYDU) derdik. Evet bunlar yapay uydu bunlar idi... Her gece seyir misafirimiz olurdu yapay uydular...