HAYAT-sayı-06 ( 30 Ocak 1964 )

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,281
6,690

Sayın murtaza5 ;

"HAYATTAN FOTOĞRAFLAR :

"Hiç Kilo Almaması Gerekiyor !
1962 Dünya Güzellik Krıraliçesi Amedee Chabot, "Beach Party" adlı bir film çevirmektedir."

Vargı : Fotoğrafa bakınız... Dikkatle bakınız …
Diyeceksiniz ki dedo11 şimdi bu fotoğrafa niçin baktırıyor... Kadına bakınız demiyorum (!) Bir kez fotoğraf altı yazıda vücut formunu korumak için yaptıkları sayılırken "halter yapmakta" deniyor.
1 - "Halter yapma" diye bir deyiş yanlış. Belli ki çeviri hatası var. Halter çalışılır , ağırlık kaldırılır ama halter yapılmaz.
2 - Güzellik kraliçesinin elindeki halter mi ki? Alt yazıyı hazırlayan uyduruyor. Kızın elindeki dambl … Halterin başka bir şey olduğunu bile atlamış...
3 - Dikkat ettiniz mi (yine neye dikkat çekiyorsun dedo11 dediğinizi duyar gibiyim) kıza değil canım , kızın elindekilere .... Ben kollarımdaki sorunlara (kassal) karşı doktor tavsiyesiyle de olsa dambl çalıştım , çalışıyorum. Değil kızın elindeki büyüklüktekinin yarısı ağırlığındakinin bile böyle rahat (bu pozisyonda) tutulacağını , kaslarında hiçbir gerileme neden olmadan hem de ... Bu olanaksız. Yani tuttuğu dambl kesinlikle sahte...
4 - Elbette ki bul ilgi çekici bir poz (genellikle belli ölçülere göre çıplak) altına uydur , uydur yaz. Bize derslerimizde de bu konuda uyarılar yapılmıştı...

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...