Tsubasa
Admin
- 11 Mar 2009
- 531
- 1,185
Yavaştan başladım hataları düzeltmeye ancak hepsini görememiş olabilirim. Sizi rahatsız eden veya işinizi zorlaştıran şeyler olursa lütfen bu başlıktan belirtin. Düzeltmeye çalılırım fırsat buldukça.
Merhaba
Mesaj kutusundaki renk paleti butonu nasıl aktif hale getiriliyor ?
paletin sağında minik bir üçgen var ona tıkla açılır..![]()
uğraşınıza ve ürünlerinize binlerce tebrik.
Ben eski tarihi filimleri seyretmek isterim sitenizden Karaoğlan altaydan gelen yigit filmini indirdim.
AMMA VELAKİN ses var görüntü yok nedendir?
şimdiden teşekkürler
degerli kardesler, indirdigim cizgi romanlari CDisplay ile okuyordum, bir sorunla karsilasmamistim taki Judasa kadar. Indirdigim Judas romanlari acilmiyor bende, nedenini bilen varmidir. Baska bir programlami acmam gerekiyor acaba.?? (There are no image files) yazisi geliyor bos ekrana.
indirirken hata vermiş olabilir mi hocam?. linki paylaş deneyelim istersen daha kolay çözebiliriz. inerken bazı bitlerin diyim yanlış gelmesi -0ların 1, 1lerin 0 şeklinde- yüzünden olabilir. (1)dener bi kaç kişi, eğer hepsinde aynı sorun varsa dosya bozuktur. (2)eğer açılıyorsa başka kişilerde, senle ilgili bi problem olabilir. adım adım gidelim. bi kere daha indir, linki paylaş. oradan devam ederiz. direk bir şey diyemem.
Bende bir ara ayni sorunu yasamisdim..benimki dil sorunu yüzündendi.. dosyanin adini denemek icin degistir.. örnek.. 1 yada 2 yap mesela.. eger sorun cözülürse problemi kesin cözmek icin yardimci olabilirim![]()
konularda kırık link butonu var onu kullanınız.Merhaba
forumda gezinirken,linkleri çalışmayan pek çok konuya rastladım.Hem haberdar etmek hemde belki yeniden düzeltilmesine yardımcı olmak amacı ile bildirmek isterim.Ancak pek çok forumda konu sonunda bunu belirtmek yöneticilerin tepkisine neden oluyor.
Karşılık beklemeden bize sunduğunuz hizmetler için hiç değilse bende katkı sağlamak isterdim.Bu konuda hangi yönteme başvurmalıyım?