Hangi PC oyunu ?

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
236
Mudanya/Bursa
Abi grafikleri güzel olsun,çeşit çok olsun yeter.Şimdi bakıyorum hepsine öneriler için teşekkürler.Bu arada bende size neighbours from hell öneriyorum.1. ve 2. oyunlarından sonrasını başkası yapıyor.İlk 2 oyununda hem eğlenecek hemde zorlanacaksınız.Harika ötesi bir oyundur.Yeti Sport,Condition zero,far cry dan sonra oynadığım ilk oyunlardandır :)

ElimeS

Aktif Üye
28 Eyl 2011
311
189
Arkham City
Abi Bide Team Fortress 2 Var Beya Steam'da Bedava İndiriliyor Oda Valve Yapımı Bir Oyun Ben 2 Senedir Oynuyorum Vede Sıkılmıyorum Oynarken Team Fortress'i Öneririm.

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
236
Mudanya/Bursa
Biliyorum team fortress'i.Ben çok sıkılırım öyle counter 1.6 dır team fortress'dir sıkar beni.Single oyunları daha çok severim...

papillon7

Yeni Üye
7 Ocak 2010
97
300
F.e.a.r. oyununu merak ettim oynamaya başladım. Oyunun bazı kısımları saçma ve çok da korkutmuyor ama bazı kısımlarda hakikaten bi gerilim yaşatıyor. Arka plandaki huzursuz edici müzik, loş ve karanlık ortamlar, her an bir şey olacakmış hissi. Bir de gece oynayınca daha etkili oluyor.

kersel

Yeni Üye
24 Eki 2009
89
41
pc oyunu diyince benim için prince of persia serisi efsanedir,5 oyunu var hepsini en az ikişer kez oynadım,tavsiye ederim

LetsJoker

Yeni Üye
9 Tem 2012
77
23
Istanbul
Battlefield 3 assasins creed serisi modern 3 fifa nba 2k12 strateji olarak shogun 2 total war favorilerimden bide zevkler ve renkler tartışılmaz ama max payne 3 sadece grafik olmuş kendini çok tekrar ediyor ayrıca kim demiş oyun oynamıyoruz diye sırf oyun için pc yaptım :)

Son düzenleme:

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
236
Mudanya/Bursa
Bende sırf yeni oyunları oynayabilmek için ekran kartı aldırmıştım babama,ram zaten babam yeniledi kendi isteğiyle.1gb dı şuanda 3.6,ekran kartını aldırırken biraz yalvarmak zorunda kaldım.Çünkü önceki ekran kartım nvidia 6600 dü.Milat öncesi bir ekran kartı.Şuanda Nvidia Geforce 9800 ve her oyunu high,medium oynayabiliyorum :)

LetsJoker

Yeni Üye
9 Tem 2012
77
23
Istanbul
Bende sırf yeni oyunları oynayabilmek için ekran kartı aldırmıştım babama,ram zaten babam yeniledi kendi isteğiyle.1gb dı şuanda 3.6,ekran kartını aldırırken biraz yalvarmak zorunda kaldım.Çünkü önceki ekran kartım nvidia 6600 dü.Milat öncesi bir ekran kartı.Şuanda Nvidia Geforce 9800 ve her oyunu high,medium oynayabiliyorum :)

gule gule oyna ayrica donanimdan anlarmisin?

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
319
Elder Scrolls V: Skyrim 2011 'in yılın oyunu seçilmişdir ve inanılmaz bir RPG'dir.Max Payne 3 ' ü yeni aldım o da gayet başarılı , Rockstar 'ın tüm oyunları güzeldir aslında..Fallout serisini ve Bioshock'u öneririm . Bu arada Mx Payne demişken açıklıyorum , Max Payne 3'ün çeviri ve balonlaması yolda :D

Muhammed AĞAR

Aktif Üye
11 Ağu 2012
353
1,537
Çizgi Roman'a gerçekten gönül vermiş insanlarsınız benimde sizlere şöyle bi çizgi roman tarzında tavsiye edebileceğim 2 oyun serisi var.
Birincisi Darksiders serisi
İkincisi Borderlands serisi

Diğer türlü dersek
AC serisi
Max Payne serisi
CoD Serisi
Battlefield 3 (Sadece Online'ı)
Portal 1-2
BioShock 1-2
Gerçekten korkmak istiyorsanızda Amnesia - The Dark Descent
Faso Fisodan korku olarak Dead Space 1-2

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
400
236
Mudanya/Bursa
Sleeping dogs'u Pc'm Xp olduğu için oynayamıyorum :D
Borderlands'a başlamayı düşündüm ama hep bir aksilik çıktı :D

gizliozne

Yeni Üye
21 Haz 2010
126
53
Bakalım:
Eski stradejilerden; Settlers 2 , Warcraft 2, Age of Empares 2
Fps Doom 2- 3 Mw2-3
Veee Tabiki de....Fm 2012

dmcdante

Yeni Üye
17 Ocak 2010
53
36
Tavsiye olarak oynamayanlar için Skyrim dlcleride içinde olmak üzere RPG sevenlere tavsiye ederim onun dışında biraz action derseniz artık old boy olan ve her yaptığı uçuştan sonra "I am too old for this s..." diyen kahramanımız Max Payne'nin son oyunu gerçekten güzel özellikle tavsiyem alın orjinalini çatır çatır multi çevirin fena sarıyor :D Son tavsiye olarak Surviour olacam diye tuturanlara 2 oyun 1.si Tomb Raider 2.si ise beni Lara'nın başından kaldıran manyak Vaas Pardon Far Cry 3 son duruma bakıp toparlarsak
1. Elder of Scrolls V Skyrim (DLCleri ile birlikte en az 1 ayınızı alır)
2. Max Payne 3 (multi ile 1 ay)
3. Tomb Raider (3 gün (ilk gün oyunu bitirdim 2 gün multi takıldım :) )
4. Far Cry 3 (2 hafta normal oyuncu benim gibi manyaksan 13 saat 32 dk :) )
Son Ekleme unuttuğum için fena oldum Dishonored eskiden bir Thief vardı bilenler bilir ona benziyor konu olarakta güzel ihanet falan gerçekten sağlam oyun.tavsiyemdir deneyin pişman olmazsınız :)

Son düzenleme:

haşim ünvan

Kıdemli Üye
15 Haz 2012
232
297
istanbul
Oyun oynamadan olur mu hiç ? İlk oynadığım KKND idi. Yeğenimde görmüştüm. sonra starcraft, warcraft, age of empires I-II , Wolfenstein, call of duty I-II , farcry, crysis, lara croft v.s. Tabii hepsini bitiremedim. takılıp bıraktıklarım da oldu. 50 yaş üstü oyun oynamaz sanmayın gençler.. şu an 20- 30 civarı olanlar, yaş kemale erince: "- artık oyun oynanmaz, bırakayım artık" mı diyeceksiniz. Hiç sanmıyorum. İlk oyunum 64K Atari'de River Raid idi. Akşam 20.00 de başlayıp 04.00 'a kadar kesintisiz oynamıştım. Birde kafayı yiyip bitiremediğim oyunlardan biri de Willrock'tır. Oynayan varsa bilir. Demosunda bile sinir hastası oldum. Neyse uzun lafın kısası oynanır..

blogokulu

Yeni Üye
23 May 2013
2
2
ben size içerisinde ......................bulunan çok kaliteli bir site olan ... sitesini tavsiye ediyorum. Girin ve bol bol.......oynayın.

İmmortals

Yeni Üye
18 May 2013
57
168
*Batman:Arkham City
*Batman:Arkham Asylum
*Call Of Juarez
*Battlefield
*Killzone
*Dead Space
*Red Dead Redemption
*Twisted Metal
*Alan Wake
*Devil May Cry
*Resident Evil
*L.A Noire
*Rainbow Six
*Ghost Recon
*Diablo
*Portal
Şimdilik bu kadar.Liste uzayıp gider aslında ama kısa keselim biraz :)

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,088
21,803
Kamlançu
Tabiki Street Fighter serisi önce geliyor :)

ilerlemeli ve konu bütünlüğü ilgi çekici oyunlar var, Alan Wake gibi, ya da Uncharted serisi gibi. Resident Evil 4-5-6 serileri de güzel. re4 benim sürekli oynadığım oyunlardan birisi. İnsan doyamıyor yahu, yaş ilerlese de vazgeçilmiyor.

®embrand

Yeni Üye
28 Mar 2009
54
44
Araba yarışı oyunu seven yok galiba:) Ben tam bir araba yarışı tutkunuyum :) Direksiyon bile aldım Logitech Dfgt.. hatta direksiyonumda debriyaj ve manuel vites yok ben debriyajlı manuel vites yaptım. 7 ileri bir geri vites var:D

07082012105.jpg

16102012162.jpg

16102012161.jpg

16102012159.jpg

Debriyaj olarak ta logitech g25 direksiyonun pedal setini kullanıyorum. 2. el aldım:) Attack 3 ün gaz potansiyometresini debriyaj pedalındaki potansiyometreye bağladım. :)