Hakkınızı Helal Dualarınızı Eksik Etmeyin

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,214
2,335
LÜLEBURGAZ
sevgili dostlar uzun bir süreden beri böbrek rahatsızlığı çekiyordum... sol böbreğimde ceviz büyüklüğünde bir taş tespit edildi... yarın istanbul eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum... ameliyat durumu söz konusu... neticede bu bir gerçektir ki en küçük ameliyattan en büyüğüne tüm ameliyatlarda belli bir risk vardır... iki yıldır çizgi diyarı ailem gibi oldu... güzel dostluklar kurdum... çocukluk yıllarımda yitirdiğim ve çok sevdiğim çizgi romanları burada buldum... yüzlerce çizgi roman indirdim... okudum... buraya kattığınız güzelliklerle mutlu oldum... hakkınızı helal edin... sağlığıma ve tekrar sizlere kavuşmak dileğiyle sevgiler...

barkın

Yeni Üye
31 Ocak 2012
22
62
çok geçmiş olsun dostum.Bir an önce iyileşip kaldığın yerden devam etmen dileğiyle..

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
993
Allah şifa versin, aklına kötü şeyler getirme. Seni ve şiirlerini bekliyen arkadaşların var burada.

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,032
22,063
Gürsel kardeşim geçmiş olsun. Allahtan acil şifalar dilerim, en kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek isteriz.

12 Şub 2010
15,002
549,124
Sevgili gürselileri,
varsa bir hakkım, annelerin ak sütü gibi helal olsun, sen de et.
Yüce Allah'tan sana hayırlı ve acil şifalar diliyorum.
Elbette dediğin gibi her ameliyatın riskli yönleri vardır, ama çağımızda artık tıp ve tıp teknolojisinin de çok ilerleme kaydettiği de bir gerçektir.
Moralini yüksek tut, senin ve sağlığın için dualarımız seninle.
Yakınların varsa seninle gelecek, refakatçi olacak
lütfen telefon numaralarını burada yaz, onlarla iletişim kuralım, safahat hakkında bilgi edinelim. Hastaneye gelebilecek durumdaki dostlardan ziyaret etmek isteyen olabilir, belki de o hastanede tanıdık sağlık personeli olan arkadaşlarımız olabilir.
Tekrar şifalar dilerim.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,943
146,432
Geçmiş olsun değerli dostum...
En kısa zamanda sağlıklı olarak aramızda olman temennisiyle.

mehmet bahceci

Kıdemli Üye
24 Eki 2010
113
205
GEBZE/KOCAELİ
sayın gürsel bey öncelikle gecmiş olsun diyorum.bende böbrek rahatsızlığı çektim.böbreklerimin ikisinide kaybettim, 2 yıl hemodiyalize girdim ve temmuz 2003 yılında annemin verdiği böbrekle nakil olup hayata yeniden döndüm.annemin hakkını ödeyemem.. sizde en kısa zamanda sağlınıza kavuşup sevdiklerinize kavuşursunuz. tekrar gecmiş olsun...

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,327
10,275
Sevgili dostum ,
Şimdiden geçmiş olsun.
Tekrar aramıza dönmenizi bekliyoruz.
Sevgi ve saygılarımla...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,238
Kasımpaşa
Sevgili gürselim, seninle son iki yolda çeşitli vesilelerle görüştük, konuştuk, paylaştık.. Yazılanları okuyunca boğazım düğümlendi.. Bir kez daha gururlandım yaptığımız işten.. Ne hayatlar var bilmediğimiz, dokunamadığımız, çok uzaktalar bizlere.. Ama bir yerde gönül bağı kurmuşuz onlarla..Bu gönül bağının adı da Çizgi Diyarı.. Paylaştığımız bir iki kitap kitabın hiç önemi yok..bugün varlar yarın olmayabilirler.. Ama her zaman kalacak bir şey var.. Gönül paylaşımı, yüzlerde oluşan bir tebessüm, bir hayır duası..
İşte böyle dostum, hayır dualarım seninle..
Acil şifalar diliyorum.. Neler başardın, bu senin için çocuk oyuncağı olacak..Sevgilerimle..

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,138
849
Sevgili Kardeşim,

Allah (CC) büyüktür.
Ben üç kez aynı taraftan böbrek taşı ameliyatı oldum. Çok şükür sağlığım yerinde, için rahat olsun.
Acil şifâlar diliyor, en kısa sürede seni aramızda görmek istiyoruz.

mkurt

Süper Üye
26 May 2010
1,828
470
Allah acil şifalar versin kardeşim...En kısa sürede şiirlerinle burada olman dileği ile... Dualarımız seninle....

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,438
28,882
İstanbul
Sevgili Gürsel.
Öncelikle geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı günlerine dönmeni dilerim.
Çoğumuz bir şekilde bu yaşadıklarının benzerini yaşadık. Moralini yüksek tutmanın ne kadar önemli olduğunu bizzat biliyorum. İçiniz rahat olsun.

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
531
1,187
Geçmiş olsun üstadım. En kısa sürede atlatıp tekrar bizlerle birlikte olmanızı dilerim. Allah şifa versin.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,347
İzmir
Geçmiş olsun,
Tez zamanda iyileşmenizi dilerim.
Eminim ki yakında fevkalade şiir ve karikatürleriniz ile aramıza geri döneceksiniz.
Selamlarımla.

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,434
13,316
Değerli şiir ve gönül dostum, sende bu yürek varken hiç bir hastalık seni yıkamaz. En kısa zamanda aramıza dönmeni diliyorum..

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,006
21,148
Gaziantep
Öyle yıkma kendini
Öyle mahzun, öyle garip...

Böyle diyor,Ahmed Arif Anadolu şiirinin bir yerinde.Şair dediğin umutsuzluğa düşmez,etrafına umut aşılar.Hem daha çok gençsin.Benden tam 18 yaş genç.Daha göreceğimiz güzel günler var önümüzde.Kafana takma, taşı alırlar kısa sürede eskisinden daha sağlıklı olursun.Bir an önce aramızda görmek dileği ile acil şifalar diliyorum.

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
309
14,513
Sevgili Gürselileri;acil şifalar dilerim.En kısa sürede sağlığına kavuşup aramıza dönmeni bekliyorum.

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
139
Allah şifa versin kardeşim .geçmiş olsun seni aramızda görmek istiyoruz.sevgiler kardeşim.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,326
4,705
Bu güzel diyarın güzel renklerinden birisin sen sevgili kardeşim.Sağlıklı bir şekilde geri dönmeni gönülden dilerim,sevgiler.Şimdiden geçmiş olsun.

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,141
20,969
geçmiş olsun gursel ileri kardeşim.böbrek
ameliyatını bir an evvel ol , sağlığına kavuş.
aramıza katıl. böbrek taşı ameliyatı bildiğim
kadarıyla en kolay ameliyatlardan birtanesi.
acil şifalar dilerim.

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
1,005
5,015
Bu kadar sevgi dolu, samimiyetli, dostça,
geçmiş olsun mesajından sonra,
en kısa zaman da şifa ile aramıza dönmen farz oldu.
...
Acil şifalar diliyorum.
Allah yar ve yardımcın olsun.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,457
309,497
Dizelerin Efendisi,
sevgili "Gürselileri" kardeşim,
şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyor,
en yakın zamanda sizi aramızda görmek üzere
sağlığınız için dua ediyorum.
Allah (CC) yardımcınız olsun,
ve herşey kolay olsun.
Saygılarımla...

bayrakzaf.gif

rafael

Yeni Üye
15 Kas 2010
82
102
Allah acil şifalar versin.

Ben de İstanbulda yaşıyorum ve yapabileceğim birşey varsa, seve seve yardımcı olmak isterim.

Çok geçmiş olsun diliyor ve hayırlı haberlerinizi burada merakla bekliyoruz.

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,214
2,335
LÜLEBURGAZ
sevgili dostlar hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum... şu an sabahın beşinde okuduğum mesajlarınız beni hem duygulandırdı hem de çok mutlu etti... hepinizi çok seviyorum... bir saat sonra istanbul'a doğru yola çıkıyorum... tekrar görüşmek üzere, hepinize sevgiler...

algir

Onursal Üye
10 Ara 2009
943
937
Tez zamanda iyileşip aramıza katılman dileğiyle yüce Allah'tan acil şifalar dilerim..