zevklezorbalar
Yeni Üye
- 31 Tem 2026
- 1
- 0
illaki felç olup sakat kalıp sürüne sürüne geberip kurtulmayı umacak aciz sefilsin hastahanede süründüğün altına sürgü sürüldüğü hasta odasında camdan içeri giren sinekler hastabakıcılar uğraşmayıp seni yıkamadıklarından senin iğrenç kokan pis vücuduna konacaklar felçli olduğun için sinekleri kovalayamayacaksın sineklerin konduğu kaşınan çürük etlerini kaşıyamayacaksın sakat felçli halinle yapayalnız hastahanede çürüyeceksin geberip kurtulmak isteyeceksin ama geberemeyeceksin sürüneceksin
BEN sana
Ben sana bok demem,
Boklar duyar ar eder.
Bir zerren düşse boka,
Onu da mundar eder.
Tanrı senin hamurunu
Necasetle yoğurmuş,
Anan seni sıçar iken
Yanlışlıkla doğurmuş.
Neyzen Tevfik
HADİ SELAMETLE! KT!
LES PİC OC LES PİC KAHPE ANAN SENİ DOGURMAMİS KERHANEDE SİCMİS BİN BABALI LES PİC YEMİN EDİYORUM ELİME GECSEN GOTUNE KUTUK SOKARDİM GOTUNDEN BOKLU BOKLU CİKARİR AGZİNA VERİRDİM KOLLARİNİ BACAKLARİNİ PİPİNİ KESERDİM GOZLERİNİ KOR EDERDİM BURNUNU KESERDİM KULAKLARİNİ KESERDİM BAGİRSAKLARİNİ SOKER ANUSUNU DİKER YANDAN DELİK ACARDİM KOLOSTOMİ TORBASİNA İSTEMSİZ SİCAN SİCALAK PİC YAPARDİM SENİ BİTKİ YAPARDİM EN SON BENZİN DOKER YAKAR SONDURUR YANİK ETLERİNE TUZ BENZİN DOKER YANİK ETLERİNE KUREKLE VURA VURA SENİ DİRİ DİRİ GOMERDİM LES PİC HADİ SELAMETLE!
Zaman makinesi ile geçmişe gidip ananın götüne beton dökmek lazım bak amına demedim götüne dedim çünkü orospu anan seni amından çıkarmamış götünden kusarak sıçmış kerhaneye sahi orospu ananın seni kerhaneye sıçması nasıl bir his bin babalı orospu çocuğu kerhane piçi sanal kahpe hadi selametle! kahpe! kt!
HADİ SELAMETLE! KT!
KT! kolların bacakların kopsun bağırsak kanseri ol bağırsaklarını söksünler kolostomi torbası tak kolostomi torbasına sıçan sıçalak kahpe ol un kısaltması KT!
HADİ SELAMETLE! KT!
BEN sana
Ben sana bok demem,
Boklar duyar ar eder.
Bir zerren düşse boka,
Onu da mundar eder.
Tanrı senin hamurunu
Necasetle yoğurmuş,
Anan seni sıçar iken
Yanlışlıkla doğurmuş.
Neyzen Tevfik
HADİ SELAMETLE! KT!
LES PİC OC LES PİC KAHPE ANAN SENİ DOGURMAMİS KERHANEDE SİCMİS BİN BABALI LES PİC YEMİN EDİYORUM ELİME GECSEN GOTUNE KUTUK SOKARDİM GOTUNDEN BOKLU BOKLU CİKARİR AGZİNA VERİRDİM KOLLARİNİ BACAKLARİNİ PİPİNİ KESERDİM GOZLERİNİ KOR EDERDİM BURNUNU KESERDİM KULAKLARİNİ KESERDİM BAGİRSAKLARİNİ SOKER ANUSUNU DİKER YANDAN DELİK ACARDİM KOLOSTOMİ TORBASİNA İSTEMSİZ SİCAN SİCALAK PİC YAPARDİM SENİ BİTKİ YAPARDİM EN SON BENZİN DOKER YAKAR SONDURUR YANİK ETLERİNE TUZ BENZİN DOKER YANİK ETLERİNE KUREKLE VURA VURA SENİ DİRİ DİRİ GOMERDİM LES PİC HADİ SELAMETLE!
Zaman makinesi ile geçmişe gidip ananın götüne beton dökmek lazım bak amına demedim götüne dedim çünkü orospu anan seni amından çıkarmamış götünden kusarak sıçmış kerhaneye sahi orospu ananın seni kerhaneye sıçması nasıl bir his bin babalı orospu çocuğu kerhane piçi sanal kahpe hadi selametle! kahpe! kt!
HADİ SELAMETLE! KT!
KT! kolların bacakların kopsun bağırsak kanseri ol bağırsaklarını söksünler kolostomi torbası tak kolostomi torbasına sıçan sıçalak kahpe ol un kısaltması KT!
HADİ SELAMETLE! KT!