gitarisyen'in KORKU DÜKKÂNI / Sayı: 3 / Ocak - Haziran 2026 (Korku - Gerilim - Gizem Çizgi Öyküleri Dergisi) (Çeviri, Balonlama ve Özgün İçerikler)

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
513
4,329
Hiçbir Şey Ülkesi
Merhaba dostlar... Uzun bir aradan sonra, "gitarisyen'in KORKU DÜKKÂNI" adlı dergimizin Ocak - Haziran 2026 dönemini kapsayan 3. sayısıyla tekrar karşınızdayım... Tüm Çizgi Diyarı dostlarına naçizane bir armağan olarak hazırladığım derginin bu sayısıyla ilgili kısa sunumuma geçmeden önce, (dergimizin bu sayısının 3. sayfasında yer alan "Benden Size" başlıklı yazıda da kısaca anlattığım üzere) aslında 1 Ocak 2026 tarihinden önce huzurlarınızda olması gereken dergimizin neden kısa bir gecikmeye uğradığını ve başımdan geçenleri kısaca anlatmak isterim:

9 Aralık 2025 tarihinde iş yerinde sabah saatlerinde bir kalp krizi geçirdim. İş arkadaşlarımın yerinde ve zamanında müdahalesi yanında, çağrılan ambulansın hemen gelmesi, götürüldüğüm hastanede acil doktorunun hemen EKG çektirip, kalp krizi geçirdiğimi söyledikten sonra, kardiyoloji doktoruyla konuşup beni öncelikle anjiyo, olmazsa ve gerekirse diye ameliyat için hazırlaması, kardiyoloji doktorunun beni hemen anjiyoya alması ve kalp krizi geçirmeme sebep olan % 100 tıkanmış damarımın anjiyoyla açılabilmesi sonucunda damarıma stent takılması ve bütün bunların kısa bir süre içerisinde olup bitmesi gerçekten benim büyük şansım oldu. (Sonradan beni tekrar anjiyoya alan ve tıkalı olan iki damarıma daha stent takan başka bir doktorun söylediğine göre, müdahaleler tam zamanında yapıldığı için durum daha kötüye gitmemiş ve kalpte kalıcı hasar oluşmamış.) Bu kalp krizindeki anjiyo / stent takılması işlemi sonrasında bir gün yoğun bakımda kalıp eve çıktıktan on gün sonra (kalp krizi sırasında anjiyoyla tamamen tıkanmış olan damarımı açan doktorun başka bir damarımın daha en az % 70 oranında tıkalı olduğunu ve daha sonra bunu da kontrol ettirmemi söylemesi üzerine) gittiğim başka bir kardiyolog yine beni anjiyoya aldı ve biri % 80, diğeri % 85 oranında tıkalı olan iki damarım daha açılarak stent takıldı. Sonrasında da istirahat etmem ve ziyaretçilerimi kabul etmem sebebiyle "gitarisyen'in KORKU DÜKKÂNI"na son şeklini vermek için çalışmam mümkün olmadı... Şimdiyse daha iyiyim, ilaçlarımı alıyor, diyet yapıyor, hâlâ istirahat ediyorum ve bu sebeple son birkaç gündür dergimizin son hazırlıklarını tamamlamaya fırsat bulup biraz gecikmeyle de olsa "gitarisyen'in KORKU DÜKKÂNI"nı huzurlarınıza çıkarmış bulunmaktayım.

Bu vesileyle; tüm Çizgi Diyarı dostlarına sevgi ve saygılarımı sunuyor, "gitarisyen'in KORKU DÜKKÂNI"nın "Temmuz - Aralık 2026" dönemini kapsayan 4. sayısıyla "1 Temmuz 2026" tarihinde tekrar huzurlarınızda olmak dileği ve umuduyla sizleri dergimizin bu 3. sayısının sunumuyla baş başa bırakıyorum:

--------------------------------------------------------------
gitarisyen'in KORKU DÜKKÂNI
(Korku - Gerilim - Gizem
Çizgi Öyküleri Dergisi)

Sayı: 3
(OCAK - HAZİRAN 2026)
Türkçe çeviriler, balonlamalar, kapak ve iç tasarımlar,
sayfa düzenleri, şiirler, düz yazı öyküler, bulmacalar:

Trh4UTl5_o.gif

5cayuxh.jpg

DERGİNİN ÖZELLİKLERİ:

Adı: gitarisyen'in KORKU DÜKKÂNI
Ülkesi: Türkiye
Dili: Türkçe
İlk Yayın Tarihi: 2025
Yayın Periyodu: 6 ayda bir
Türü: Korku, Gizem, Gerilim
Uygunluğu: Genç / yetişkinler için uygun
Renk Durumu: Renkli
Sayfa Sayısı: 60 sayfa

Türkçe çeviriler, balonlamalar, kapak ve iç tasarımlar,
sayfa düzenleri, şiirler, düz yazı öyküler, bulmacalar:

g i t a r i s y e n

DERGİ HAKKINDA BİRKAÇ TEKNİK AYRINTI:

Derginin tasarımı, bütün sayfaların boyutları
1200 x 1762 piksel olacak şekilde yapılmış olup;

Türkçe çeviri ve balonlaması yapılan çizgi öykülerde
(bazı başlıklar, efekt sözcükleri, tasarımın gerektirdiği
özellikler ve etiketler hariç olmak üzere) genel olarak

CCTimSaleLower yazı fontu;
metin, öykü, yorum gibi düz yazılarda genel olarak

Arial yazı fontu kullanılmıştır.

DERGİDEN BİRKAÇ ÖRNEK SAYFA:

ll8hhhh.jpg

7gepfyc.jpg

pez3q9i.jpg

rn94gws.jpg

m3a9qvb.jpg

b9ngtcc.jpg

ncp9xbg.jpg

50geriv.jpg

mvrrc2q.jpg

9y3gawq.jpg

sp5wxmj.jpg

8bylplz.jpg

wq9gdoy.jpg

ft5cylg.jpg

hr3zinj.jpg

qrnedct.jpg

rs4md9g.jpg

"CBR" FORMATINDA HAZIRLANMIŞ
DOSYA İNDİRME LİNKİ:

ÖNCEKİ SAYILAR:

Son düzenleme:

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,612
17,005
Sağlık en büyük hazinemiz olmasını ancak onu kaybedince anlıyoruz malesef elden olmayan nedenler ve ihmaller, çaresizlik diye sıralanır gider. @gitarisyen üstadım. öncelikle sağlığınıza dikkat etmenizi, Büyük geçmişler olsun dileklerimle. bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. Elinize yüreğinize sağlık. Sevgi ve Saygılarımla.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,397
39,970
İstanbul
Üstadım, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Şükürler olsun, epey ciddi bir süreci hasarsız atlatmışsınız. Belki de bu tatsız uyaran sayesinde sağlığınız bundan sonra çok daha iyi olacak. Böyle olmasını temenni ederim.

Çok yoğun bir emek isteyen ve artık sizinle özdeşleşen çalışmanız için de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Fırsat bulur bulmaz detaylı bir şekilde inceleyeceğim.

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
916
4,888
İzmir
Sağlık konusunda başınıza gelen sıkıntılı durumlara rağmen yine de bir yayınevi titizliğindeki çalışmanızı bitirip, paylaşmışsınız. Sabrınız ve bu güzel eser için çok teşekkürler.
Yalnız sağlık konusunda hayat öyle şeylerle bizi karşılaştırıyor ki, o başımıza gelen tehlikeli durumları yaşayacağımız hiç aklımıza gelmiyor. Bilmediğimiz ise bildiklerimizden her zaman daha fazla. O yüzden böyle hiç beklenmedik şekilde birden kalp sorunları yaşayabiliyoruz.
Ben de biliyorsunuz anjiyodan sonra bypass olmuştum. O zamanlar 2018 yılında üç damar tıkalı ise hemen ameliyat yapılıyordu. Şimdi ise anjiyo ile yetiniliyor. Ama bence bu tam olarak bu dertten kurtuluş değil. Sizin dört damar tıkalı ise müdahalede açılmasına rağmen eğer aşırı hareketsiz kalırsanız tekrar tıkanma durumu olabilir. O nedenle hareketsiz kalmamaya ve gıdalarınıza çok dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Tekrar geçmiş olsun, sağlıklı kalarak bu değerli paylaşımlarınıza devam edebilmenizi dilerim.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
26,337
ordu-turkey
Çok geçmiş olsun maalesef kalp sorunu son yıllarda patladı.gıdalarda sağlıksızlık baş sebep bende de kalp kapak sızdırması var annem bu sene şubatta bu sebeple vefat etmişti.gen denen şey piyango gibi ben kan sulandırıcı aspirin alıyorum hayat bu ülkede son yıllarda rezilleşti maalesef tekrar geçmiş olsun saygılar.

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
513
4,329
Hiçbir Şey Ülkesi
Değerli dostlarım, büyüklerim, abilerim, kardeşlerim, kıymetli Diyardaşlarım olan;

Sevgili zorboy,
Sevgili cesoaxl,
Sevgili mustibey,
Sevgili toxine,
Sevgili balkan,
Sevgili orpa,
Sevgili aziz balıkçı,
Sevgili cizgicicocuk,
Sevgili Shoryuken,
Sevgili ertuğrul,
Sevgili mustafa sazak,
Sevgili fosil,
Sevgili Melih41,
Sevgili Ray Luca,
Sevgili haziran,
Sevgili bilobeto,
Sevgili altay1944,
Sevgili direnc11,
Sevgili CYLO,
Sevgili comicboy,
Sevgili Beymelikli18,
Sevgili prince,
Sevgili baybora,
Sevgili godes,
Sevgili serdary67,
Sevgili halit,
Sevgili gurcansarı,
Sevgili pam,
Sevgili sahin1,
Sevgili Özger,
Sevgili yeryüzü,
Sevgili sebo22,
Sevgili artoma,
Sevgili murats,
Sevgili dıgılmıgıl,
Sevgili Es Kös;

Değerli mesajlarınız, yorumlarınız, sözleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için içtenlikle ve duygulanarak teşekkür ediyorum. Sağ olun, iyi ki varsınız...

Bu arada; aynı, benzer, daha ciddi ve / veya farklı badireler / sağlık sorunları geçirmiş olan

Sevgili Beymelikli18,
Sevgili baybora,
Sevgili serdary67 dostlar;

Bu vesileyle ben de size (ve sizin şahsınızda aynı sorunları / sıkıntıları yaşamış olan bütün Çizgi Diyarı dostlarına) tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

Sevgili serdary67; size de baş sağlığı diliyorum, annenizin mekânı cennet olsun inşallah.

Ayrıca,

Sevgili baybora ve bu konu başlığı altında mesaj yazan diğer dostların sağlıkla ilgili tavsiyeleri, görüşleri ve uyarılarını da titizlikle dikkate alıyorum ve güzel uyarıları / dilekleri / önerileri için tüm dostlara çok çok teşekkür ediyorum...