GERONIMOOO ! - Geronimo, memoires d'un resistant apache (Lisa Lugrin, Clement Xavier) (FR)

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,521
48,734

GERONIMOOO ! - Geronimo, memoires d'un resistant apache (Lisa Lugrin, Clement Xavier)

GERONIMOOO! - Geronimo, bir Apache direniş savaşçısının anıları

Geronimo hakkında çok fazla çizgi roman paylaşıldığını biliyorum ama bu eser antropolojik röportaj, belgesel ve klasik çizgi roman arasında gidip gelen bir çizgi roman.

Savaşçı şef Go Khla Yeh'in -daha çok Geronimo olarak bilinen kişinin- ve günümüz Apaçi halkının onun hakkında neler hatırladığının hikayesini anlatıyor.

Geronimo'nun anılarını ve günümüz Apaçilerini konu alan, fotoğraf ve çizimleri birleştiren çok güzel bir çizgi roman.

Bin Ladin'i öldüren özel kuvvetler "Geronimooo!" diye bağırdı. Amerikan yerli topluluğu öfkelendi. Geronimo'nun Amerikan ordusunun önemli bir figürü haline getirilmesi için yeniden kullanılması çok ilginç...

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
481
7,281
Evren
Yapma hocam yaaaaa. Elimde çevirmek istediğim o kadar kitap birikti ki, hangi birine el atacağıma şaşırdım gerçekten. Havalar da çok sıcak şu sıralar Fethiye'de, klimanın altından kalkamıyoruz. Çok teşekkür ederiz bu güzel paylaşım için. İyiki varsınız.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,884
14,484
@Logic üstadım haksız değil bence. Muhteşem paylaşımlarla @balkan üstadım kırsalda gezgin bir kütüphane gibi diyar diyar dolaşıyor bizlere hatırlatmak belki bu paylaşımdan haberdar ederek Türkçe çevirilerini yapılır umuduyla paylaşımlar yaparak Çizgi Diyarına ayrı bir lezzet kattığı inkar edilmez bir zenginlik katıyor Balkan üstadıma ve tüm paylaşımcı üstadlar ayrıca bilgilendirici bilgilerini paylaşan her candan dostlara teşekkür ederim sevgi ve saygılarımla iyi ki varsınız