Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bendeki dosyayı kontrol ettim, dosya açılıyor fakat 3 sayfa boş görünüyor. Derginin kendisini bir kontrol edeyim aziz balıkçı üstadım.
Bilgisayarımdaki pdf dosyası hasar görmüş olabilir.
4. sayfada Tanıl Bora'nın "Paralı öğretim başlıyor mu? / Paran Kadar Oku!"
1986 yılında paralı okul konusu özellikle HARÇLAR konusunda itirazlar yükseliyor. Haklılar. Doğru çizgideler. İşte o günlerden bugüne gelindi. Şimdilerde bu konu korkunç rakamlarda. Örnek Üsküdar Amerikan Lisesinin bir yıllık ücreti 1.500.000 TL ( Bir milyon beşyüz bin lira ) ... Yaaaaa .... Ya çocuk kreşlerinin ücretleri , ya ilk okulların ücreti ?... Ya özel yurtların ücretleri? Yetmezmiş gibi Belediye Kreş açıyor , yurt yaptırıyor. Bu kez de iftiralar , iftiralar , karalamalar , karalamalar.... İktidar olarak sen yap .... Yooook kendi de yapmıyor. Yapana da böyle davranıyor...
20. sayfada "İslami Hareket" in 2. bölümü var. Ancak şu isimlere bakın lütfen : Cengiz Çandar , Murat Belge , İsmet Özel.... Ben bu yazarların hiçbirine ne güvenir ne de severim.... Bu yargım önyargı değil. Bu üçünü gençliğimden beri okudum, izledim...