Fantom Frew 1625 Orman Vampiri Türkçe..

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,667
denize sıfır
Ölümsüz ruh bu öyküde General Vladius ile mücadele ediyor. Bengali ormanında her an her şey olabilir. Lejyoner Vladius ile yaşanan macera Türkiye'de yayınlanmamış bir maceradır. Direnc11 üstad çeviriyi yaptı, ben de balonlamaya çalıştım. Hatalarım için affınıza sığınıyorum. General bu gün çok öfkeli, fazla bekletmeyiniz. İyi seyirler.:)

011046x1486ltl.jpg

031057x1503.jpg

181020x1482.jpg

savok

Admin
30 Eki 2009
20,055
88,175
Kasımpaşa
Doğallıkla Vampir Romalı olunca adı da değişim gösteriyor..
General Vladius!
Bu akşam iki yeni Fantom acaba bünyeyi sarsar mı?
Acaba hangisi daha yeni?
Sorular, sorular..
Teşekkürler dostlar..
Bu birliktelik güzel..

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
31,630
Mersin
çok zor ve meşakkatli bir işe soyunmuştun, belli ki sonuna kadar gideceksin dostum, emeği geçen herkese teşekkürler

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,656
85,689
hiçbiryerde :)
sanki yeni fantomlar daha güzel.
hikayeler daha doyurucu.
dostlarımızın el emeği göz nuru da
katılınca daha bir severek okuyorum.
teşekkürler,
elinize sağlık büyük beyaz,direnç11...
(bu arada aşağıya baktım 25 kişi bu sayfaya bakıyor
şu an.maşallah,maşallah...)

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,054
9,435
Kastamonu
Arkadaşlar bu harika bir ekip çalışması; elleriniz dert görmesin... Ama başıma ne iş açtığınızı da anlatmadan edemeyeceğim:

Bir hafta kadar önce, Kızılmaske, Teks ve Mandrake 'yi arşivlemekten vazgeçtiğimi kendi kendime tebliğ ettim.

"Bak oğlum," dedim kendime, "vazgeçemeyeceğin serileri biliyorsun. EsseGesse'nin tam 4 kahramanı var... Karaoğlan'ı say, etti 5... Zagor 6, Tenten 7, 1001 Roman 8... Hepsinin tüm fasikülleri birkaç milyon tane eder. Arada Ustura Kemal, Arkadaş, Yeni Dünya, Yuki falan derken, kaç fasikül arşivlemem gerekeceğini benim bilgisayar bile hesaplayamaz. Bunları indir, topla, arşivle; aylarca uğraşacaksın. Hepsini okuyabileceğin bile şüpheli. Bari bu kadarıyla yetin de başına ek iş çıkarma."

Tebliğimden kendim bile hoşlanmadım ama belli de etmedim. Ancak içimden bir ses beni şiddetle eleştirdi:

"Ulan hıyar, bir zamanlar bir tek cildi için bütün oyuncaklarını vermeye hazır olduğun Teks'i, Kızılmaske'yi, Mandrake'yi ne çabuk unuttun. İnsan eski dostlarına karşı bu kadar mı vefasız olur?"

Vallahi yapılması gereken iş o kadar fazla ki tamaman haklı olduğunu düşündüğüm halde bu sese kulak tıkadım... Teks'in Çizgi Diyarı arşivini görüp de arşivlemekten korkmayacak bir babayiğit var mı?... Kararım karar, o üçünü de unutacağım...

Derken bu harika çalışmayı gördüm. Resmini eklediğiniz sayfalar o kadar güzel görünüyor ki çizgi roman sevdiğini söyleyip de bunu indirmemek çok büyük bir ayıp olur... E, şimdi bunu indirince, gerisini getirmekten kendimi alıkoyamayabilirim... Başıma iş açtınız iş... Allahınız'dan bulun...

kitkarson

banned
15 Ocak 2013
65
53
Harika fantomla beraber beklemeden maceraya dalmak gerekir.
Cumbur lop dalıyorum.
Büyükbeyaza teşekkürler.