Eski İlkokul Ders Kitapları

boyacifeymi

Yeni Üye
10 Şub 2021
9
23
Elimde kendi oluşturduğum ağırlıklı olarak 90'lı yıllarda okutulan eski ilkokul ders kitaplarının pdf dosyaları mevcuttur. Bunları ÜCRETSİZ olarak paylaşmak istiyorum. Şu anda İlkokul 1, 2, 3 ve 5. sınıf Türkçe kitapları hazır. Diğerleri hazır olunca paylaşacağım. Dosyaları bu siteye yükleyebiliyor muyum? Şimdilik instagramda @eski.kitaplarim sayfasında paylaşıyorum. İlgilenenler sayfa üzerinden ulaşabilir. (Kitaplar profil resmimde görünen kitaplardır, buraya yüklemeyi denedim fakat resim görünmüyor). Aşağıdaki linkten kitapları indirebilirsiniz, erişim isteği gönderin, kabul edeyim.

İnstagram adresi @eski.kitaplarim

Kitap Linki:

Son düzenleme:

boyacifeymi

Yeni Üye
10 Şub 2021
9
23
şahane olur.. benim hatırlayıp da tekrar görmek istediğim harika metin resimlemeleri var..
özellikle türkçe ders kitabı (kaçıncı sınıf bilemiyorum şu an) dedekorkut hikayeleri resimleri..
merakla ve umutla bekliyorum kardeşim.. kolay gelsin..
Teşekkür ederim. E mail adresinize gönderebilirim isterseniz

Saint Walker

Çeviri & Balonlama
30 Eki 2018
208
4,255
Harika bir haber! Şu an mutluluktan havalara uçuyorum. 1980 basımı 1. sınıf kitabını geçen yıl öğrencilerimle kullanmaya çalışmıştım. Okuma metinleri çok daha sade ve gündelik hayattan seçilmiş hikâyeler içeriyordu. Noktalama işaretleri veya font konusunda şüpheye düştüğümde, Photoshop’la iki dakikada düzenleme yapıyordum. Şimdi 2. ve 3. sınıflar için pdf paylaşıldığını duyunca çok sevindim. Hemen Instagram sayfasından PDF'leri bulup tabletime indireceğim.

boyacifeymi

Yeni Üye
10 Şub 2021
9
23
Harika bir haber! Şu an mutluluktan havalara uçuyorum. 1980 basımı 1. sınıf kitabını geçen yıl öğrencilerimle kullanmaya çalışmıştım. Okuma metinleri çok daha sade ve gündelik hayattan seçilmiş hikâyeler içeriyordu. Noktalama işaretleri veya font konusunda şüpheye düştüğümde, Photoshop’la iki dakikada düzenleme yapıyordum. Şimdi 2. ve 3. sınıflar için pdf paylaşıldığını duyunca çok sevindim. Hemen Instagram sayfasından PDF'leri bulup tabletime indireceğim.
Link oluşturdum hocam, linkten ulaşabilirsiniz. İnstagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

boyacifeymi

Yeni Üye
10 Şub 2021
9
23
şahane olur.. benim hatırlayıp da tekrar görmek istediğim harika metin resimlemeleri var..
özellikle türkçe ders kitabı (kaçıncı sınıf bilemiyorum şu an) dedekorkut hikayeleri resimleri..
merakla ve umutla bekliyorum kardeşim.. kolay gelsin..
Link oluşturdum, yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz. İnstagram üzerinden de takip edebilirsiniz.