En Son Neyi Beğenerek İzlediniz?

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,836
Bu gün Zeitgeist adlı bir belgesel izledim, korkunç beğendim. Çevremizde oluşturulan çarkları çok güzel ifade ediyordu. 8.3 rating almış, 2007 yapımı bu belgeseli tüm dostlara tavsiye ediyorum.

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,216
İstanbul-İzmir
Tekrar seyrettiğim bilim kurgu tarzı filmleri ve yabancı dizileri saymazsak eğer
son zamanlarda seyrettiğim en güzel filmlerden biri olan "Seppeku" Harakiri isimli 1962 yapımı ve Kobayashi imzalı nostaljik film beni etkiledi..

atikos35

Onursal Üye
3 Ağu 2009
562
12,372
Zeitgeist 2 ve 3 üde var.. Bende ilkini çok beğenmiştim.
İkinciside çok güzel.. Tavsiye ederim herkese..
The Return Of A Man Called Horse 1 ve 2 en son beğenerek izlediğim kızılderili filmi..
Farklı bir konu.. ama ana tema aynı galiba.. dünyayı kirletenler belli..
Hadi bende bunu tavsiye edeyim.. :)

Son düzenleme:

Tombrax

Aktif Üye
3 Ağu 2010
395
350
İzmit/Gölcük
hala izlemeyen varsa 2010 yapımı Tron Efsanesi'ni ( ki şu anda Tron: Uprising adıyla çizgi dizisi de yayınlanmakta. altyazılarıyla bulunabilir. ) tavsiye ederim. mükemmel bir bilim kurgu filmi.

buna ek olarak 2003 yapımı İtalyan İşi filmi de oldukça güzel.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
546
denizci
Hiç televizyon izlemediğim için en son hafta sonu; Diyardaki Sinema bölümü / Nostaljik Türk Filmleri' inde yer alan "Kling İstanbul' da" yı izledim. Türünün hastasıysanız (Kling' in değil, bu tip çok eski Türk filmlerinin hastasıysanız); kesinlikle izleyin derim, çoğu için komik bu tip eski filmleri; eski/yeni tüm Hollywood filmlerine gözüm kapalı tercih ediyorum, kafayı boşaltma açısında da mükkemmel, bence mutlaka izleyin arkadaşlar, bu tavsiyem sadece bu türün hastalarına tabi. Bu hafta sonu da Zagor var aynı yerde onu izleyeceğim.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,297
İzmir
man-of-steel-poster.jpg

Earth One evreninden güzel uyarlanmış bir hikaye. Okuduğunuz Earth 0 hikayeleri ile kıyaslarsanız çizgi romana uymamış diyebilirsiniz. Ama Tççt'nin Superman Dünya Bir çevirisini okuyup seyredin derim.

lecagot

Kıdemli Üye
2 Ara 2012
106
316
En son ikinci kere Kusursuz Dünya (A Perfect World) filmini izledim. 1993 yapımı filmin başrollerinde Kevin Costner ve Clint Eastwood var. Clint Eastwood'un hem oynayıp hem yönettiği filmlerden biri. Filmin en etkileyici sahnelerinden birinde çalan Big Fran's Baby şarkısı da Clint Eastwood'un kendi bestesidir. İzlemediyseniz tavsiye ederim. Buyrun IMDb linki: