Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elizaberth Teissier - Kahinlerin Kahini: 21. Yüzyılda Astroloji
Samimi olmak gerekirse şu astroloji işine bir türlü sıcak bakamadım.
Hatta inanmadım da diyebilirim,
Zaman zaman okuduğum ya da duyduğum, bazı tanınmış kişilerin özel astrologlarına danışmadan adım atmadıkların duyunca da hep şaşkınlığa uğramışımdır.
Hele hele gazete ya da mecmualarda bulunan bugünkü falınız köşelerinde yazılı olanlar. 12 tane burç için yazılanları binlerce farklı insan okuyup etkileniyor. Tuhaf.
Tüm bu olumsuz düşüncelerime rağmen zaman zaman da kendimle çelişkiye düşmemiş değilim.
Şöyle ki; Hem yıldızların insanlar üzerindeki etkisiyle ilgili yorumda bulunanlara mesafeli oluyorum,
konuyla ilgili bilgim olmadığı için susmakla yetiniyorum saçma bulduğum için.
Hem de MED ve CEZİR olayları ile ay ve dünyamız arasındaki etkileşimden deniz sularının çekilip geri gelmesini ilginç buluyorum. Bu defa da insan vücudunun büyük bir kısmının sıvıdan oluştuğunu düşünerek, dünyadaki deniz sularını çekim gücüyle etkileyen ayın ya da diğer gezegenlerin insanları da etkilemelerinin mümkün olabileceğini varsayıyorum.
Velhasılıkelam eskilerin elektriği tarif ederken kullandıkları deyim gibi; " NE İDÜĞÜ BELLÜSÜZ, ETDÜĞÜNDEN BELLÜDÜR..." diyerek bir kenara çekiliyorum.
Paylaşım için teşekkürler @oktayyapıcı13 üstadım. Ellerine sağlık.