ElfQuest-Tam Kolleksiyon Bölüm 3

merkal

Kıdemli Üye
3 Ocak 2012
131
289
Ankara
Elflerin dünyasında gezintiye devam ediyoruz. Kolleksiyonun üçüncü bölümü linkleri aşağıda verildi. Elfler, troller ve insanlar arasındaki savaşlar çekişmeler, elflerin yaşantıları ve aşkları kısaca maceraya devam...

eq10.png


ElfQuest'te geçen halklar İki Ay (Two Moons) isimli bir dünyada kısaca Wolfriders (Kurt Sürücüleri), Ormanda yaşıyorlar, avcı ve toplayıcı bir halk. Duyuları son derece keskindir. kendi davranış kuralları ile yaşarlar.

eq11.png


Sun Folks (Güneş Halkı), Kurt sürücülerden ayrı onlar daha modern bir hayat yaşıyorlar. Köylerde toprağı ve metalleri işliyorlar, barışçıl ve sakinler. Gliders (Kaydırıcılar) Bu tür elflerin sihir güçleri yoğundur ve portallerde gezinti yapabilirler. İnsanların zulmünden kaçarak kendilerini Mavi Dağın (Blue Mountain) derinliklerine saklanmayı tercih ettiler.

Go-Backs Folks (Geri Dönüş Halkı) Bu halk Eski zamanlardaki büyük saraya geri dönmek isteyenlerin oluşturduğu bir topluluktur. Ancak elflerin sarayı uzun zamandır düşmanları olan troller tarafından işgal edilmişti. Bundan dolayı bu elfler barbar vahşi savaşçılara dönüşmüş ve trollerle ölümüne savaşmaya başlamışlardı. Wave Dancers (Dalga Dansçılar) Adı üzerinde okyanus kıyılarında yaşayan ve tüm ihtiyaçlarını denizden karşılayabilecek yeteneklerle donatılmış halktır. Su Elfide diyebiliriz.

eq12.png


İyi Okumalar. Sevgiyle kalın. 4. ve 5. bölüm yüklemelerinden sonra orjinal Marvel ve Warp baskıları ile kitap haline getirilmiş bölümleri paylaşıma açacağım. Arkasından yabancı dildeki arşiv paylaşımlarım devam edecektir.

Mediafire Linkler:








 
Üst