Ekonomi, Felsefe, MBA, Mühendislik, Kozmoloji Konularında Bir Kitap Serisi (İngilizce)

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
590
3,225
Ekonomi, Felsefe, MBA, Mühendislik, Kozmoloji Konularında bir kitap serisi paylaşımına rastladım geçtiğimiz hafta

Kitapların yazarlarının Türkçe yayınlanmış başka kitaplarına da rastladım ama bu başlıklar sanırım henüz Türkçeye çevrilmemiş

ÇizgiDiyarı nda da benzer konularla ilgilenenler için iyi birer kaynak olabilir belki de :

ejr5bbp.jpg

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,384
8,306
Özellikle '' Makine Mühendisliği '' konusundaki tarihsel anlatımı çok yararlı buldum. İlkçağlardan ''Mekatronik''e , resimlerle güzel bir anlatım yapılmış. Bilim alanındaki kitap paylaşımlarına önem veren @cagan73 dostumuzun kulakları çınlasın ! ( Dostumuzun yakın zamanda yeni sürprizler yapacağından kuşkum yok. )

Teşekkürler Sn. @kemalettin

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
544
9,994
Deepl ile içeriğine göz atınca oldukça doyurucu içeriklere sahip olduğunu gördüm. Bu alanı zenginleştirdiğiniz için bende çok teşekkür ederim.
Tarayıcım bozulduğu ve tamire verdiğim için kısa bir süre yazıcı/tarayıcı tümleşik cihazım ile zayıf bir tarama yapabileceğim malesef.
İlgili kitapları pdf okumak isteyenler olursa diye aşağıya çevrilmiş halini ekliyorum:

Son düzenleme: