scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,208
- 76,579
Ece - Kutlukhan Perker
54 Macera
54 macera (54 üç bant sayfa)
40 MB, CBR 1600 px
"Kutlukhan Perker"in "Hürriyet Gazetesi Kelebek Pazar Eki"ne çizdiği "Ece" maceralarından "12 adedini" sayın "Melih41" ve "savok" daha önce ÇD'nda paylaşmışlardı (2012 ve 2013 tarihlerine ait olanlar). Üstelik bunlar "savok"un kesip biriktirdiği gazete sayfalarından "Melih41"in tarayarak oluşturduğu maceralarmış.
Ben de Kutlukhan Perker'in kişisel web sitesine girerek oradaki Ece maceralarını tek tek çıkarttım (önizleme görüntüleri düşük çözünürlüklüydü, onları değil de açılmış hallerini indirdim, bunlar 1600 piksel genişliğindeydi). Bu kez sayı 54 oldu. 2014'ü de içine alan bu "54 macera"nın içinde mutlaka ÇD'nda paylaşılan 12 macera da vardır diye düşünüyorum. Toplu olarak bir albüm formatında bulunsun diye bunlara bir de kapak yaptım.
Saygılarımla.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Mega2015 Güncellemesi: Biraz önce Perker'in sitesine bir kez daha baktım, "30 yeni Ece macerası" daha eklenmiş (zaman ne çabuk geçiyor, öncekileri indirdiğim zaman dün gibi geliyordu bana, oysa bir yıla yakın zaman geçmiş). 2015 yılına ait olan Ece'leri de indirdim. 30 yeni Ece macerası aşağıda rar dosyası halinde (20 MB). Bu rar dosyasındaki jpeg'leri çıkarttıktan sonra isterseniz önceki dosyaya ekleyebilirsiniz, isterseniz de cbr yapıp 2. cilt olarak muhafaza edebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Mega)
Son düzenleme: