rahip
Yeni Üye
- 20 Tem 2009
- 28
- 19
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
dylan dog okumuyorum ama hem martin olduğu için hemde balonlama olduğu için türkçesi henüz basılmamış diye düşünüp bu macerayı indirip okumak istedim. balonlamacı arkadaşlar sayesinde çizgi roman sever bir çok kişiden imtiyazlıyız. onlar kimbilir ne zaman okuyacak.hem bizleri buluşturan sitemiz hemde özel hayatından çalarak balonlama yapan arkadaşlara teşekkür ederim. birde değinmek istediğim bir noktayıda söylemeden geçmeyeceğim. yapılan balonlama çizgi romanların bir çoğunun türkçesi olduğunu gördüm. farkı belki renkli olması, belki başka birşey.. madem bir emek veriliyor, bari türkçe basılmamış ve hiç okumadığımız maceralar balonlansa diyorum hiç olmazsa yeni maceralar okumuş oluruz. şahsi fikir olarak okuduğum bir maceranın renkli olması benim acımdan çok birşey farketmiyor. yinede takdir balonlayan arkadaşların , emeklerinin değeri elbette ölçülemez..
çok güzel bir hikaye deyip öncelikle tarayan ve paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. dil konusunda bir şeyi merak ediyorum, italyanca orjinalinden tarayan arkadaşın çevirisi mi yoksa türkçe kopyasından alıntı mı? her zamanki üsluptan biraz daha farklı geldi bana ve açıkçası da hoşuma gitti. ve bu arada henüz okumayan arkadaşlar bundan önce ad-de yayınlarından çıkan ve benimde favori dylan(atipik de olsa) maceralarımdan olan " alfa ve omega" yı okurlarsa alacakları haz artacaktır sanıyorum