Düello Kartları (3. Deste)

Peter Banner

Kıdemli Üye
6 Haz 2016
147
689
Çizgi Diyarı Düello Kartları'nın üçüncü destesini sizlerle paylaşıyorum.

İndirme Linki:

Destede 20 yeni karakter kartı bulunuyor. Bunun yanı sıra önceki destelerde yer alan bazı kartların puanlarında değişiklikler yaptım ve bazılarına yeni varyantlar ekledim. Ayrıca bu destede yeni kart tipleri mevcut: ekip kartları ve joker kartları. Ekip kartlarında iki veya daha fazla karakter bir arada bulunuyor. Joker kartlarını da Yu-Gi-Oh'taki büyü ve tuzak kartlarına benzeterek oluşturdum diyebilirim. Yeni kart tipleri ile ilgili bilgi içeren yeni bir Kural Kitapçığı da oluşturdum.

Güncellediğim kartlar:

DC Comics - Joker, Kedi Kadın, V (V for Vendetta).
Marvel Comics - Beast, Elektra, Gümüş Samur, Örümcek Kadın, Valkyrie.

Yeni karakter kartları:

DC Comics - Donna Troy, Power Girl, Raven, Starfire.
Marvel Comics - Akbaba, Avcı Kraven, Beyaz Dul, Colossus, Doktor Ahtapot, Electro, Jackpot (Mary Jane), Karadul, Kum Adam, Mysterio.
Mirage / IDW - Donatello, Jennika, Leonardo, Michelangelo, Raphael.
Top Cow - Lara Croft.

Ekip kartları:

DC Comics - Batman & Kedi Kadın, Batman & Wonder Woman; Gotham City Sirens, Trinity.
Marvel Comics - Daredevil & Elektra, Daredevil & Örümcek Adam, Gümüş Samur & Örümcek Adam, Kara Kedi & Jackpot, Kara Kedi & Örümcek Adam, Mystique & Wolverine, Örümcek Adam & Örümcek Kadın, Örümcek Adam & Venom, Kara Kedi & Örümcek Adam & Venom; Belalı Altılı, Fantastik Dörtlü.
Mirage / IDW - Ninja Kaplumbağalar.
Evrenler arası: Batman & Ninja Kaplumbağalar, Batman & Örümcek Adam, Spawn & Batman, Vampirella & Kedi Kadın.

Ekiplerin atak ve defans puanlarını belirlemek için kendimce bir formül oluşturdum, detaylı bilgiye Kural Kitapçığı'ndan ulaşabilirsiniz. Bu desteyi de beğeneceğinizi umuyorum. :)