Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Conan indirmek için tıkladıktan sonra 5651 sayılı kanuna göre 11769 TL isteyen bir hesap iban numarası çıkıyor.155 polis ihbarını yaptım.Sizler de kanmayın.Ama siteye nasıl sızmış anlamadım.
Ben de başka bir siteden mediafire dan bir dosya indirirken çıktı
Her türlü dikkatli olmak gerek. Zaten verilen IBAN ve hesap sahibi go sports olarak gözüküyor. Tamam butonuna basmak yerine direkt kapatın
Mediafire sitesinde dosya indirirken pop-up reklam çıkar
Reklamın kendisi dolandırıcıdır
ve ağırlıkla bu tür pop-up reklam siteleri zaten dolandırıcıdır
Cpanel le alakalı bir açık. Direkt açıklayım. Saldırganların herhangi bir şifreye ihtiyaç duymadan sunucuların yönetim paneline root ( yani en üst düzey diyebiliriz) yetkisiyle girmesine imkan sağlıyor. Bu durum da sunucudaki tüm dosyaların, veritabanlarının ve yedeklerin silinebileceği veya ele geçirilebileceği anlamına geliyor. Büyük hosting firmaları da saldırıları durdurmak için dünya genelinde cPanel erişim portlarını geçici olarak tamamen kapattılar. Durum şimdilerde çözülmüş gibi. En azından bu forumun açılması buna işaret. Yanlışım varsa da lütfen düzeltin. Büyük ihtimalle de bu forumun yedeği başka sunucuda. En güncel yedek de 13-14 Nisan olmalı. Bu yüzden sonrası yok. Açıkçası böyle bir arşiv in kara deliğe çekilmemesi güzel haber.