Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir hafta aradan sonra bugün foruma girebildiğim için yeni görüyorum.
Sözkonusu anne olunca insanın içi ayrı sızlıyor. Allah'dan acil şifalar diliyorum.
Geçmiş olsun.
Nihat kardeşime
ve dünyalar tatlısı nur yüzlü teyzeme geçmiş olsun.
İnşallah en yakın zamanda önce Allah (CC)'ın inayeti,
sonra da Nihat kardeşimin ilgisiyle eski sağlığına kavuşacaktır.
Sevgi ve saygılarımla...
Dün memleketten döndüm yoğunluktan diyara hiç bakamadım bugünde iş başı yaptık yine bakamadım.çayımı elime alıp şöyle bir diyara bakayım dedim mesajı gördüm.arkadaşlar ben konyadayım direnç kardeşimizin bir ihtiyacı olursa bana ulaşabilir.hatta haber verilirse şimdi dahi ziyaretine gidebilirim.kan bulunmuş herhalde Allahtan burda sıkıntı olmaz çünkü sagolsun öğrenci ve asker çok fazla.neyse arkadaşlar direnç kardeşe ulaşabilen olursa haber versin ben ziyaretine giderim....
değerli dostumuzun annesi ameliyattan çıkmış durumu iyiye gidiyormuş inşallah en kısa zamanda sağlığına kazuşması dileğiyle büyük geçmiş olsun dileklerimizle...
Kardeşimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, en son durumu annemizin iyiymiş. Kardeşimizde yanındaymış. Annemize acil şifalar diliyorum, kardeşimiz bilsinki bir sürü insan kendisinden hayırlı haber bekliyor. En ufak yardım için herkes elinden ne geliyorsa yapmaya hazır.
Sevgili dostlar, annem sıkıntılı süreci şimdilik atlattı. Yaşının oldukça fazla olması nedeniyle yarın ne olacağını kestirmek güç ama ameliyat öncesi döneme göre şu an durumu daha iyi. Onun aldığı her bir nefesin benim için önemi çok büyük.
Hepimizin anaları (ve tüm sevdikleri) sağlıklı, huzurlu, acısız, ağrısız, uzun birer ömür yaşasın. Kaybettiğimiz analarımız da huzur içinde yatsın...
Yaşadığım sıkıntılı süreçte kan vermek isteyen, arayan, ziyaretime gelen, mesajlarıyla bana destek olan, gönlü benimle birlikte olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu forumda sadece çizgi roman paylaşılmadığını bir kez daha gösterdiniz.
Sevgili hocam benim mesaj yazmadığımı görmüşsünüzdür.
Ki bu vakti beklemekteydim.
Üzüntülü anlara değil de mutlu anlara şahit
olmak istiyorum. İnşallah bu ameliyat süreci
atlatılır da herkes rahatına kavuşur. Size
ve annenize uzun ömürler diliyorum.
Geçmiş olsun kardeşim.Annenizin durumunun düzelmekte olduğuna sevindim.2013 ün başından beri benzer bir durumun için olan ben ,duygularını çok iyi anlıyorum.
Değerli dostum Direnç 11,
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sevgili annenize.
Kan grubum B RH POZİTİF
Dilerim gerek olmasın ama olaki gerekir kan grubu uymasa da benden kan alırlar size gerekeni vererek değiş tokuş yaparlar.
Telefonum sende mevcut. Saat mevhumu olmadan arayabilirsin.
Selam ve sevgiler......