Diana (ENG)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
146,292
Diana_Book_1969_Pt1.jpg

Diana_Book_1969_Pt1.gif

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
775
2,018
Tina benzeri bir çizgi roman sanırım keşke Türkçe olsaydı :( teşekkürler paylaşım için

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,005
12,297
1963-1976 arası yayınlanmış uzun ömürlü, başarılı bir yayın Diana. Gerçi kaynaklar bu yayın aralığında faaliyet gösterdiğini söylese de İnternet'te 1977 yıllığını bulmak da mümkün. Aslında yavınevinin diğer dergisi Jackie ile birleşip 1993'e kadar varlığını sürdürdüğü de biliniyor.

Hulton Press yayınlarının kız dergisi Girl'e rakip olarak D.C: Thomson tarafından çıkardığı söyleniyor ve yayın ömrünü baz alırsak bu rekabetten galip taraf olarak çıktığı ortada.

Dergi bir çok kaliteli çizgiromanın yanında özellikle The Avengers ile yerini sağlamlaştırmış. Türk çocukları da bu intikamcıların "Tatlı Sert" ismiyle yayınlanan TV dizisini heyecanla seyretmişti evvel zaman içinde.

Teşekkürler Gandor08...

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
361
denizci
Ben bunu bir yerde daha gördüm ama indirmemiştim, eline sağlık dostum.

1963-1976 arası yayınlanmış uzun ömürlü, başarılı bir yayın Diana. Gerçi kaynaklar bu yayın aralığında faaliyet gösterdiğini söylese de İnternet'te 1977 yıllığını bulmak da mümkün. Aslında yavınevinin diğer dergisi Jackie ile birleşip 1993'e kadar varlığını sürdürdüğü de biliniyor.

Hulton Press yayınlarının kız dergisi Girl'e rakip olarak D.C: Thomson tarafından çıkardığı söyleniyor ve yayın ömrünü baz alırsak bu rekabetten galip taraf olarak çıktığı ortada.

Dergi bir çok kaliteli çizgiromanın yanında özellikle The Avengers ile yerini sağlamlaştırmış. Türk çocukları da bu intikamcıların "Tatlı Sert" ismiyle yayınlanan TV dizisini heyecanla seyretmişti evvel zaman içinde.

Teşekkürler Gandor08...

Abi, sen olmasan; bunları nereden öğreneceğiz bilmiyorum, en azından ben, sağol.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
146,292
Sayın abartmana teşekkürü borç bilirim, hem bizleri aydınlatıyor hemde bilgileri sayesinde forumumuz çok yakın zamanda çok daha şenlenecek ingilizce eserlerle, yaklaşık 30 bin mesajı kontrol etmeye başladım biryandanda indiriyorum bakalım ne çıkacak sonucunda.

Eagle, valiant, tiger, girl, vs.vs. U.K.ingiliz arşivlerini toluyorum şu an.