Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili kardeşim bu güzel kitap için çok teşekkür ederim,paylaşımın için çok çok sağolasın,sizler gibi dostlara sahip olmak çok güzel,tekrar tekrar teşekkürler.
Kitap kapağının yırtığıyla, iç sayfaların birleştiği orta yerdeki zımba delikleri ve kıvrımlarıyla, kapak resmi ile değerli bir antikayı elimde tutuyor gibiyim
Bunlar bile yeter mest olmama
Kitap Karaoğlan Yayınlarından çıkmış
Deyvi Kroket 'in yüzü fena halde Karaoğlan'a benziyor
Ama bence Suat Yalaz çizimi değil
Hele senaryo ve diyaloglar Türk işi kesin değil
Yazar-çizeri konusunda bilgisi olan var mıdır?
Deyvi Kroket, Amerikalılar ile Meksikalılar arasındaki Teksas eyaleti için yapılan savaşlarda Alamo kalesinde ölen efsaneleştirilmiş bir kişiliktir. Bir çok çizgiromanda konuk sanatçı olarak yer almıştır. Onu konu alan çok sayıda sinema filmi çekilmiştir. John Wayne de onu sinemada canlandırmıştır.
Oğlu Bob Kroket adına dahi ÇR serisi vardır ve Türkiye de yayınlanmıştır. Forumda mevcuttur.
Gel gör ki ÇR Ansiklopedisinde Davy e rastlayamadım. Gözümden kaçmış olabilir diye iki kez baktım, göremedim.
Tarayan kolibri'ye ve paylaşan subzero'ya teşekkürler, saygılar.
Böyle çok eski ve tarihi değeri olan kitapları bizimle paylaşma inceliğinde bulunan arkadaşları takdir etmemek mümkün değil.Nereden bulursunuz bunları ?Ellerinde bulunduran arkadaşlar için ne demeli iyiki varsınız sizden sonraki nesilleri düşünmenizden dolayı sizlere ne kadar teşekkür etsek ve ne desek azdır.Bu konuda özellikle profesör abimizi takdir ederim.Benim doğum yıllarıma(64)ait değerli eserleri saklaması ve burada bizimle paylaşması bizim için büyük şans ve teşekkürlerin en büyüğünü hakediyor kendisi.