Dexter'ın Laboratuvarı 02 Türkçe...

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
229
605

Vedee...2. Sayıyla karşınızdayım...
Öncelikle şunu belirteyim.:Bu sayıda bazı problemler oldu.
1)Dijital tarama bulamamam....
Bu sorunu olabildiğince aştım sanırım.Balonlar tek renk...Biraz kalitede düşüş oluyor ama elimden birşey gelmiyor...

2)Font...
Bilgisayarın konuşma balonları için aynı fontu bulamadım.... :9 Sevgili gvngngr'e gecenin bir yarısı sitelerde arama yaptırdıysamda fontu hiçbiryerde bulamadık-Emekleri için kendisine teşekkür ediyorum.
Bu yüzden ona benzer,yokluğunu aratmayacak-Bu nasıl fonttur?-Dedittirmeyecek başka bir font kullandım...

3)Yazı boyutu:Bu aslında bakarsanız bence pek bir sorun değil...Ama yinede not olarak yazayım..
Çizgiromanda yazı boyutu değiştirmeyi hiç sevmem...Sürekli yapıldığında garip görünebiliyor çünki.Ama 10. sayfada balonlar o kadar küçük yapılmışki düşürmek zorunda kaldım.-Eserin orjinalindede öyle... :Ğ Taşırmamaya özellikle dikkat ettim.Okonuda sorun çıkacağını sanmam...Sadece yanlara biraz yakın durduğu yerler olabilir...

_______________-
Gelelim yeniliklere-Noktalama işaretleri ardından boşluk olayı olaki bir kaza olmadıysa sıkıntısız oldu...
Diyor ve-
Başınızı daha fazla ağrıtmadan buyrun link:

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,178
38,047
İstanbul
Yine eğlenceli ve yine güzel bir balonlama. Üstelik noktalama işaretlerinden sonraki boşluğa da dikkat edilmiş. :) Bir iki yerde(belalı 10. sayfada) gözden kaçmış ama o kadar olur. Bir sonraki balonlamada bunlar da kalmaz. Hassasiyetin için çok teşekkür ediyorum, sevgili tolgam. Elbette hepimiz zaman zaman hatalar yapıyoruz ama dilin tüm kurallarıyla düzgün kullanılmasına katkıda bulunabilirsek ne güzel.

Balonlamada çok hızlı yol kat ettin, sevgili tolgam. Çok güzel. Tebrikler.

Şükrü

Çeviri & Balonlama
16 Şub 2011
1,286
2,262
Far Far A Way
Böyle nasıl?
Çalışmanızı takipteyim, teşekkürler.
tuntashashoaf.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Şub 2010
15,002
548,141

.Klonlama alıştırmalarınada başlıyım..

Dekster görünce cnbc-e deki Dekster sandım:) Allah dedim, çizgi romanı mı çıktı diye.

Kan uzmanı değil, sevimli bir şeymiş.

Harika bir iş yapmışsın ve daha da güzel olması için tüm Diyar ayaklanmış, sevgili tolgam'a yardım için elinden geleni yapmakta yarışmış, bir başka harika şey de bu.

Sevgili Şükrü ve Abdullah ile de gurur duydum, maşallah usta öğretici olmuşlar. Bir gün ikisini de karargahda onur konuğu olarak görmek isterim.

Sevgili tolgam, yukarıdaki alıntıda " başlıyım " yerine yazıldığı gibi "başlayayım " diye yazmanı demezsem içim rahat etmeyecekti:). ( ve, da ayrı olacak:) )

Çünkü sizler Çizgi Diyarının gelecekteki yöneticileri, adminlerisiniz. Güzel Türkçemize sahip çıkalım.

Sevgiler, başarılar...