Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harika... Daha önce sevgili bayposta'nın birkaç öyküsünü paylaştığı Eski Kentin Efsaneleri'nin daha geniş bir derlemesini sunuyor bu kez, bize sevgili oks03. Hepsi bu kadar mı yoksa devamı var mı acaba üstadım?
M.K.Perker'in özgün çizgilerini ve öykülerini çok seviyorum. Açtığım "Insomina Cafe" başlıklı konuda şunları söylemiştim: "Tamamıyla bir rastlantı sonucu Insomnia Cafe'nin daha önce LeManyak dergisinde "Uykusuz" ismiyle yayımlandığını öğrendim. Macera, dergide altışar sayfa halinde yaklaşık bir yıl süreyle yayımlanmış..."
Umarım bir gün bu zorlu derlemeyi yapacak bir dostumuz çıkar.
Ellerine ve yüreğine sağlık, sevgili oks03 üstadım.
"Sanatımızın hatıra defteri" adlı TV progmamında izlemiştim. Kutlukhan Perker çocukken nerde
Joe Kubert'in çizdiği çizgi roman bulsa hemen alıp okurmuş.Çizgilerine hayranmış.Sonra bir
süre Amerika'da yaşamış.Çizgileri orada en prestijli gazete ve dergilerde yayımlanmış.Uluslara-
rası kabul gören tek Türk çizeri diyenler var.Ben bu çalışmalardan: "Ege'nin güzel sokakları",
"çölde çay" ve "Mürekkep Kahramanlar"ı beğendim. Sağolun.Devamını dileriz.