BlasterComics
Yeni Üye
Herkese merhabalar ! Bir kitap üzerinde çalışıyorum. ismi "Demir eller". 1.dünya savaşındaki 5 gencin hikayesini, bu gençlerden birinin ağzından anlatıyorum. Batı cephesinde yeni bir şey yok hesabı
İlk üç sayfasını sizlerle paylaşmak istedim. Bu üç sayfada pek bir şey olduğu söylenemez. Benim merak ettiğim, bu üç sayfayı başka birileri okuyunca beğenip beğenmedikleri. sizce yazım tarzım iyimi, sürükleyici mi ? ilk üç sayfadan öğrenmek isteğim şey bu
Aslında çizgi roman olarak düşünmüştüm ama sonradan fikrim değişti
yine her zaman ki gibi, bolca yazım hatası oldugunu dusunuyorum. artık kitabın sonunda hepsine bir düzenleme yapmaya çalışacağım
işte buyrun;
Herşeyden önce, biraz hikayeden bahsedeyim. Hikayenin ana karakteri genç bir alman olan Karl Stieber. Savaştan önce fransada yaşıyor fakat savaş patlak verince, almanyaya gelmek ve orduya katılmak zorunda kalıyor.tüm hikayede onun ağzından anlatılıyor. orduda tanıştığı diğer 4 yaşıtıyla iyi anlaşıyor ve cephede birbirlerinden ayrılmıyorlar. hikayede özetle 5 gencin cephedeki maceralarını anlatıyor.
Sizce devam etmeli miyim, yoksa şimdiden bu işi bırakmalı mıyım? Cevaplarsanız sevinirim
Herşeyden önce, biraz hikayeden bahsedeyim. Hikayenin ana karakteri genç bir alman olan Karl Stieber. Savaştan önce fransada yaşıyor fakat savaş patlak verince, almanyaya gelmek ve orduya katılmak zorunda kalıyor.tüm hikayede onun ağzından anlatılıyor. orduda tanıştığı diğer 4 yaşıtıyla iyi anlaşıyor ve cephede birbirlerinden ayrılmıyorlar. hikayede özetle 5 gencin cephedeki maceralarını anlatıyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sizce devam etmeli miyim, yoksa şimdiden bu işi bırakmalı mıyım? Cevaplarsanız sevinirim
Son düzenleme: