Değerli yöneticiler sitemize çok güzel Zagor Renkli Seri arşivi sunan değerli Yaşlı Kurt üstadımız hakkında.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
497
1,210
Değerli yöneticiler sitemize çok güzel Zagor Renkli Seri arşivi sunan değerli Yaşlı Kurt üstadımızı maalesef uzun süredir sitemizde göremiyoruz. Bu güzel değerli üstadımızın şu anda ne durumda olduğunu hiç araştırabildiniz mi. Sitemize değer katan bu üstadımızı gerçekten merak ediyorum. Sağ olun.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
25,049
151,085
Yaşlı Kurt dostumuza bizdeki telefon numaralarına bir çok defa aradık ulaşamadık.
Kendisi yurt dışında yaşadığı için ne olduğunu bilmiyoruz.
Forumumuza katkısı olan değerli dostumuzu tekrar görmek ümidiyle.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
497
1,210
Değerli yönetici dostlarım. Sitemize üye emniyet mensubu arkadaşlarımız varsa değerli üstadımızın yaşadığı ülkedeki konsolukta araştırma yaptırıp bu güzel dostumuzun adresi ve şu andaki sağlık durumu hakkında bilgi alabiliriz. Yine siz yönetici dostlarımdan bu siteye çok büyük emek veren yönetici, teknik ekip ve değerli üstadlarımızın ad-soyad adres ve telefonlarını yaptıkları iş ve yaşlarını kayıt altına alıp en azından doğum günlerinde mesaj yazarak bu siteye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edersek çok iyi olur diye düşünüyorum. Bu kayıtlara sadece siz yönetici dostlarım ulaşmalı ve bu güzel dostlarımızın bu gün hala sitemizde kayıtlı olup olmadıklarını araştırmanızı ve kendilerinin unutulmadığını hatırlatmanızı rica ediyorum. Bütün site üyelerimizin siz yönetici, teknik ekip tarama-balonlama-renklendirme yaparak sitemize ve bizlere çok değerli çizgi roman hediye eden üstadlarımıza verdikleri emekler için teşekkür ve minnet borcumuz var. Bu güzel sitenin uzun süre açık kalması hepimizi çok mutlu edecektir. Bütün üye dostlarımıza değerli üstadlarımıza yaptıkları ve sitemize yükledikleri her çizgi roman için teşekkür etmek için en azından Like tuşuna basmalarını rica ediyorum. Sağ olun.