DC / Marvel Çizer ve Kapak Seçkileri yolculuğunda en çok zamanı alacağını düşündüğüm için kendisini sonlara bırakmayı düşünmüştüm ancak Superman ile ortak World's Finest serisini taradıktan sonra, WW ve Superman'den sonra, ana üçlüyü tamamlamak adına programını öne aldım (Bay Wayne'den tekrar randevu yakalamam olanaksızdı). Önce Detective Comics ile başladım: Action Comics'e göre daha eli yüzü düzgün kapaklar vardı. Kimi tablo gibi, duvarınıza asacağınız kadar hayranlık uyandıran... Önemli çizerlerin de bunda etkisi var.
Daha sonra Batman serisi. New 52'ye kadar yine Vol. I, sonra bununla Vol.2, Rebirth ile Vol.3, sonra tekrar Vol.1 sayacından devam.
Bunlar bittikten sonra, Detective Comics sonrası topladığım Brave and the Bold, Gotham Knights gibi kimi seri kapaklarına tek sayılık ve mini serilere ait kapakları ekledim.
Nihayetinde, Detective Comics için 4, Batman için 4 klasör oluştu (gönderi başına max. 60 görsel uyarınca). Toplamda 435 görsel var bu sefer. İllaki gözden kaçırdığım, bilmediğim, hatırlamadığım daha onlarca güzel kapak vardır. Denk geldikçe eklerseniz, hazinemizi zenginleştirmiş oluruz.
Yazının bu noktasında başlığa "V1 - Detective Comics" ibaresi iliştirdim zira yer kıtlığından ilk gönderiye çektiğim 2 görsel var bu yığından. Şöyle:
Bu Batman'in göründüğü ilk sayı.
Burada da sonradan lakabını taşıyacağı büyük dedektif Sherlock ile birlikte çizilmiş.
Bunları izleyen ilk gönderide sayı 31 ila 426 arası 60 kapak,
ikinci gönderide 431 ila 683 arası 60 kapak,
üçüncü gönderide 689 ila 881 arası 60 kapak,
dördüncü ve son gönderide ise New 52 ve Rebirth döneminden 37 kapak yer alıyor.
Daha sonra Batman serisi. New 52'ye kadar yine Vol. I, sonra bununla Vol.2, Rebirth ile Vol.3, sonra tekrar Vol.1 sayacından devam.
Bunlar bittikten sonra, Detective Comics sonrası topladığım Brave and the Bold, Gotham Knights gibi kimi seri kapaklarına tek sayılık ve mini serilere ait kapakları ekledim.
Nihayetinde, Detective Comics için 4, Batman için 4 klasör oluştu (gönderi başına max. 60 görsel uyarınca). Toplamda 435 görsel var bu sefer. İllaki gözden kaçırdığım, bilmediğim, hatırlamadığım daha onlarca güzel kapak vardır. Denk geldikçe eklerseniz, hazinemizi zenginleştirmiş oluruz.
Yazının bu noktasında başlığa "V1 - Detective Comics" ibaresi iliştirdim zira yer kıtlığından ilk gönderiye çektiğim 2 görsel var bu yığından. Şöyle:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu Batman'in göründüğü ilk sayı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Burada da sonradan lakabını taşıyacağı büyük dedektif Sherlock ile birlikte çizilmiş.
Bunları izleyen ilk gönderide sayı 31 ila 426 arası 60 kapak,
ikinci gönderide 431 ila 683 arası 60 kapak,
üçüncü gönderide 689 ila 881 arası 60 kapak,
dördüncü ve son gönderide ise New 52 ve Rebirth döneminden 37 kapak yer alıyor.