Bay Kazırgan
Yeni Üye
- 24 Eki 2024
- 18
- 406
Uzun bir ara oldu, herkese iyi okumalar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hayatın bilinen bir gerçeği var o da sınırsız zamanaminizin olmadığı gerçeği, ben aşırı yoğun çalışan bir insanim, çizgi romanlar hayatimin önceliği olmayi bırakalı da çok oldu, eger instagramdan uzun zaman önce yazdığım kişi sizseniz (ki tahminimce sizsiniz) uzun süre önce açıkladım yoğun kişisel hayatlardan dolayi hızlı olamadığımızi, çizgi bölgesindeki seriler öyle yada böyle gerekirse 10 yıl da sürse tamamlanacak, içiniz rahat olsunBen bunu indirip silmiştim iptal olmustur kesin diye 6 sayı zaten hepsi çıksaydı keşke demistim devamı geldi şaşırdım ellerinize sağlık
Dediğiniz gibi 10 yılda anca bitecek seri heraldeHayatın bilinen bir gerçeği var o da sınırsız zamanaminizin olmadığı gerçeği, ben aşırı yoğun çalışan bir insanim, çizgi romanlar hayatimin önceliği olmayi bırakalı da çok oldu, eger instagramdan uzun zaman önce yazdığım kişi sizseniz (ki tahminimce sizsiniz) uzun süre önce açıkladım yoğun kişisel hayatlardan dolayi hızlı olamadığımızi, çizgi bölgesindeki seriler öyle yada böyle gerekirse 10 yıl da sürse tamamlanacak, içiniz rahat olsun
Emin olun daha kısa sürede gelecek çünkü Çizgi Bölgesi'nin yarım kalan serileri 3 Hobbit Çeviri adı altında çıkacak. Peki bunlar hangi seriler Daredevil Redemption, Guardians of Galaxy, Oblivion Song, DCesaed eventinin final serisi.Dediğiniz gibi 10 yılda anca bitecek seri heralde
Dostum, eger cok okumak istiyorsan ingilizce ogren kendin cevir. Yada bir yayinevine gevezelik et, gönüllü bir ekibe değil.Dediğiniz gibi 10 yılda anca bitecek seri heralde
Geçmiş olsun hocam. Bol sağlıklı hayatlar dilerim size. ÇB en sevdiğim çizgi roman sitelerinden biriydi. Serilerinizin yarım kalmasına ne benim ne Connor'ın yüreği el vermezdi.Dostum, eger cok okumak istiyorsan ingilizce ogren kendin cevir. Yada bir yayinevine gevezelik et, gönüllü bir ekibe değil.
Ha adam gibi bir aciklama istersen: hayatimin son 6 ayninin 2 ayini farkli donemlerde yuksek olum riski ile hastanede gecirdim, sabahlari yari baygin uyanirken, yada zar zor yemek yerken cizgi roman grafigi yapmayi dusunemiyor insan. Uc hobbitdeki degerli arkadaslar seriyi tamamlayacaklar, saygilar.
Dostum, eger cok okumak istiyorsan ingilizce ogren kendin cevir. Yada bir yayinevine gevezelik et, gönüllü bir ekibe değil.
Ha adam gibi bir aciklama istersen: hayatimin son 6 ayninin 2 ayini farkli donemlerde yuksek olum riski ile hastanede gecirdim, sabahlari yari baygin uyanirken, yada zar zor yemek yerken cizgi roman grafigi yapmayi dusunemiyor insan. Uc hobbitdeki degerli arkadaslar seriyi tamamlayacaklar, saygilar.