Dantes 01-Borsa Simsarının Düşüşü

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,317
31,124
İzmir
Dantes 01-Borsa Simsarının Düşüşü
ssko7lwexk9y4gb5g.jpg

v3up4gdcfebpqns5g.jpg
Lütfen Buradan İndirin
 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
998
5,913
Sn. @orpa 'nın yeni paylaşımını merakla bekliyordum. Henüz okumadım ,ama arka sayfadan edindiğim bilgiye göre bir '' Finansal Gerilim '' ( ya da '' Finansal Suç '' , uluslararası karşılığı olarak '' Financial Crime '' ) öyküsü . Son zamanlarda bu türde yayınlanan roman ya da çizgi romanlar bir hayli göze çarpmaya başladı. Aklıma ilk olarak , diyar dostlarından ,Sn. @AUMURG 'un paylaştığı '' Kara Pazartesi Cinayetleri '' geliyor. Dünyada ilgi çeken bu türe meraklı dostlar varsa , konu hakkında detaylı bilgiler için , ciddi bilimsel yayınlar yayınlayan Springer firmasının '' Financial Crime Issues '' kitabını öneririm. '' Hermetik İş Dünyası '' , örneklerini geçmişte Largo Winch'ten hatırlayacağımız gibi , türün meraklıları için ( ben dahil ! ) ilgi çekmeye devam ediyor. Emekleriniz ve her zaman olduğu gibi kaliteli çizgi roman seçiminiz için çok teşekkür ediyorum @orpa .
 
Son düzenleme:

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,875
5,113

Sayın orpa ;

Çeviri timinin önemli elemanlarından biri olduğunuz inkar edilemez.

Çeviri deyip geçilmez ama özellikle de sizin konu için geçerli. Neden ? Çünkü siz bunları çevirip sunmasanız biz hiçbir zaman buna erişemiyecektik. Üstelik hiçbir karşılık beklemeden bunu yapıyor olmanız taktire şayan bir tutumdur.

İşin doğrusu en cahil olduğum konuyu işliyor bu çeviri çizgi roman. Okumadım henüz. Ancak inanın sonda sunulan SÖZLÜK bile benim için çoooook yararlı oldu...


Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...



 
Üst