Dampyr 296 Üç Kılıç (Kasım 2024)

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,617
79,654
NeverLand

"Efsaneye göre, Aurelio Ambrosio'nun oğlu ve Amber'in torunu olan Myrddin, Annwn'ın korkunç kraliçesi
Black Annis ile ittifak kurmak ve böylece bilgelik kazanının kalıntılarını ele geçirmek için ailesine ihanet etti.
Bu kalıntılardan, Taliesin'in en değerli torunlarına vereceği üç kılıç yaptı. Bu kılıçlar yenilmez Durandal, Flamberge
ve yarım kılıç Curtain idi. Bunları bulmak için Azara, genç bilgin Daniel Marchal ile bağlantı kurmalı ve

Dampyr Harlan Draka'dan kaçmalıdır..."

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
688
19,689
İtalya'da ki aylık seride günceli yakalamak ha? Yok daha neler diyemeyeceğim (yukarıda görüldüğü gibi hayaldi gerçek oldu.) Sonsuz teşekkürler sırada ne var merak ediyorum. Ülkemizde yarım kalan bir seri var BRENDON, tercümesi gelirse balonlaması benden gelir. Saygılar sevgiler...

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,155
4,786
Dün gibi anımsıyorum 15 yıl önce bir mesaj ardından telefon geldi.Ses tanıdık değilse de forumlardan tanışıyorduk.Yeni bir forum kuruluyordu tarama.ceviri balonlama bir sürü iş vardı moderatörlük teklfi edildi bende o yıl çok yoğundum bir başka değerli arkadaş önerdim .O günlerin altından çok sular aktı.Birler yüz onlar bin pldu.Forum öylesine büyüdü ki hızına yetişemez olduk.Bir çok insan geldi geçti kimisi harislerine kapıldı gitti kimisi vefat ederek aramızdan ayrıldı.Değerli dostum bir çırpıda 196 sayı gibi paylaşarak eminim rekor kırdın.Tüm emeklerin için teşekkür ediyorum.Şimdi vaktin var mı neyi paylaşacaksın bilmiyorum ama umarım gene uzun soluklu bir fumetti olur.olmazsa da canın sağolsun.saygıyla.

Son düzenleme: