DAGO - Collezione TUTTOCOLORE (001 - 086) (İtalyanca)

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,211
38,295
İstanbul

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
367
1,331
Çizgi diyarını sürekli ve düzenli olarak takip ediyorum. Amma velakin o kadar geniş ve büyük bir hacme sahip ki illa ki kaçırdığım bir şeyler çıkıyor. Ben Dago'yu çok eski yıllarda sanki bir çocuk dergisi paylaşmış şeklinde hatırlıyordum. Lakin emin de değilim.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,211
38,295
İstanbul
Çizgi diyarını sürekli ve düzenli olarak takip ediyorum. Amma velakin o kadar geniş ve büyük bir hacme sahip ki illa ki kaçırdığım bir şeyler çıkıyor. Ben Dago'yu çok eski yıllarda sanki bir çocuk dergisi paylaşmış şeklinde hatırlıyordum. Lakin emin de değilim.

Bunu çok iyi biliyorum sevgili @sahin1. Öyle bir şey birikti ki hepsinin hakkını vererek incelemek birkaç ömür gerektirir herhalde. Diyar'ın cadde ve sokaklarında kaybolmak çok olağan.

Her bir paylaşımla, her bir mesajla sürekli büyüyen Çizgi Diyarı'nın parçası olmak çok gurur verici. Hep birlikte kıymetli bir şey yaptığımızı düşünüyorum.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,671
13,724
Dago altın kanat isimli bir derleme seri diye hatırlıyorum

nisann

Yeni Üye
2 Haz 2024
53
557
Teşekkürler Üstadım. Güzel bir seriyi tam olarak paylaştınız. Ellerinize sağlık.

Arkadaşlar bir soru sorayım. Dago isimli bir western çizgi romanı hatırlıyorum. Bilgisi olan var mıdır?

Dago altın kanat isimli bir derleme seri diye hatırlıyorum

Balkanın verdiği Dago ile ilgili linki tıkladığınızda sorularınıza gerekli cevaba ulaşabilirsiniz.

https://www.cizgidiyari.com/forum/search/151969/?q=dago&o=date