- Konuyu Başlatan
balkan
Onursal Üye
- 27 Şub 2016
- 4,316
- 46,364
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Çizgi Diyarı diye bir forum var. Oraya baktınız mı?:Arkadaşlar bir soru sorayım. Dago isimli bir western çizgi romanı hatırlıyorum. Bilgisi olan var mıdır?
Çizgi diyarını sürekli ve düzenli olarak takip ediyorum. Amma velakin o kadar geniş ve büyük bir hacme sahip ki illa ki kaçırdığım bir şeyler çıkıyor. Ben Dago'yu çok eski yıllarda sanki bir çocuk dergisi paylaşmış şeklinde hatırlıyordum. Lakin emin de değilim.
Dago altın kanat isimli bir derleme seri diye hatırlıyorumÇizgi diyarını sürekli ve düzenli olarak takip ediyorum. Amma velakin o kadar geniş ve büyük bir hacme sahip ki illa ki kaçırdığım bir şeyler çıkıyor. Ben Dago'yu çok eski yıllarda sanki bir çocuk dergisi paylaşmış şeklinde hatırlıyordum. Lakin emin de değilim.
Teşekkürler Üstadım. Güzel bir seriyi tam olarak paylaştınız. Ellerinize sağlık.
Arkadaşlar bir soru sorayım. Dago isimli bir western çizgi romanı hatırlıyorum. Bilgisi olan var mıdır?
Çizgi diyarını sürekli ve düzenli olarak takip ediyorum. Amma velakin o kadar geniş ve büyük bir hacme sahip ki illa ki kaçırdığım bir şeyler çıkıyor. Ben Dago'yu çok eski yıllarda sanki bir çocuk dergisi paylaşmış şeklinde hatırlıyordum. Lakin emin de değilim.
Dago altın kanat isimli bir derleme seri diye hatırlıyorum